Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Maroš Kramár strávil Valentína v objatí s TOUTO českou herečkou!
Zdielať na

Maroš Kramár strávil Valentína v objatí s TOUTO českou herečkou!

Archívna reportáž

Maroš Kramár zrejme nikdy nezabudne na rok 2019. Jednak oslávil šesťdesiatku, no najmä - po 20 rokoch ukončil manželstvo s Natašou Nikitinovou. Rozhodne ale neupadol do žiadnej depresie zo samoty. Užíva si život tak, ako to robil vždy.

Maroš Kramár je veselý, žoviálny bonviván, o tom niet pochýb. Jeho kariéra sa ráta pomaly na toľko rokov, koľko je na svete, keďže pred kamerou začal účinkovať už ako dieťa. Dlhých 40 rokov sa žiadnej žene nepodarilo ho skrotiť, až právnička Nataša sa stala jeho vyvolenou.

Roky vyzerali ako idylický pár, no nie je všetko zlato, čo sa blyští. A tak sa toto manželstvo po 20 rokoch rozpadlo. Odvtedy Maroša s inou ženou vo vážnejšom vzťahu nevidno, ak sa nerátajú jeho kolegyne.

Sú veci, ktoré doženú Maroša k slzám:

A to je aj tento prípad. Sviatok zamilovaných strávil Kramár s kolegyňou, skvelou českou herečkou, navyše aj rovesníčkou, Evou Holubovou. "S mojou láskou Evičkou trávime spolu v objatí Valentína," neodpustil si Kramár aj zavádzajúci komentár k fotke na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

S mojou láskou Evičkou trávime spolu v objatí Valentína. ?

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar),

Evu a Maroša totiž nespája nič iné, ako priateľstvo. Holubová je už takmer 30 rokov šťastne zadaná a Valentína strávila s Kramárom z pochopiteľného dôvodu - zišli sa pracovne pred kamerou. No ani po poslednej klapke sa Kramár nerozbehol osláviť sviatok zamilovaných s nejakou utajenou láskou, posedel len so svojimi mužskými kolegami.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie