Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
TOTO si Meghan nedá za klobúk! Chcela sa pochváliť, zožala príšernú kritiku!
Zdielať na

TOTO si Meghan nedá za klobúk! Chcela sa pochváliť, zožala príšernú kritiku!

Archívna reportáž

Nedá sa nič robiť, Meghan sa stáva zrejme najnenávidenejšou členkou britskej kráľovskej rodiny. Obyvatelia ostrovov jej asi nikdy neodpustia, že im vzala "ich" Harryho, ktorý sa pre lásku vzdal svojej úlohy v kráľovskej rodine.

Najprv sa odlúčili od kráľovskej rodiny, potom zmizli aj z Británie. Dalo sa čakať, že hoci oficiálne zdroje nikdy nevyriekli, žeby za týmto rozhodnutím bola výlučne Meghan, jej sympatie klesnú veľmi hlboko.

Vojvodkyňa ale stále bojuje ako sa dá, aby sa nestala skutočne tou najčernejšou ovcou v rodine Windsorovcov.

Keď v auguste editovala Vogue, nikto netušil, čo sa stane o päť mesiacov neskôr:

Najnovšie na oficiálnom Instagrame vojvodov zo Sussexu zverejnili video rozhovoru medzi Meghan a šéfredaktorom britskej verzie magazínu Vogue Edwardom Enninfulom. Meghan totiž bola hosťujúcou šéfredaktorkou septembrového čísla. "Vydanie editované vojvodkyňou zo Sussexu bolo naším najpredávanejším v histórii, vypredalo sa za 10 dní, aj najpredávanejším číslom poslednej dekády," prezradil Enninful.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Earlier today @edward_enninful, the Editor in Chief of @britishvogue shared: “#ForcesForChange, guest edited by The Duchess of Sussex @SussexRoyal, was our fastest-selling issue in the history of #BritishVogue ( sold out in 10 days) and the biggest-selling issue of the past decade. I can't wait to see what 2020 has in store...” • To celebrate, we wanted to share this never before seen video behind the scenes with Edward and The Duchess of Sussex on the creation of this special issue. Please note, this was filmed last August in London. Congratulations to all of those who took part in the 2019 September issue, and huge thanks to those who supported and helped make this a success! Video credit: Directed by @kloss_films Copyright @sussexroyal

Príspevok, ktorý zdieľa The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal),

Pravdou je, že Enninful v rozhovore s Meghan nešetril superlatívmi na jej adresu, v podstate pochválil všetko, čo sa len dalo. Vojvodkyňa s úsmevom pritakávala. "Bože, čo je to za nevoľnosť spôsobujúce samovelebiace video. Je to také sebestredné, že sa to len ťažko dá pozerať," zaznelo v komentári, ktorý si vyslúžil vyše 800 lajkov.

Tým kritika ale zďaleka nekončí. V podstate musí človek veľmi dlho rolovať, aby sa dostal k aspoň trochu pozitívnemu komentáru."Je taká hladná po sláve a peniazoch, a vie, že zo seba spravila stroj na peniaze," píše sa v ďalšom komentári. Iný človek dodal: "Stále len ja, ja, ja". "Nestáva sa každý deň, aby si niekto spravil z anglického princa svoju bábku," zaťal kruto jeden z komentujúcich. Je zjavné, že pre Meghan je už cesta do sŕdc Britov zarúbaná, a zrejme nielen ich.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie