Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tak TOTO je mega úspech! Karlovi Gottovi sa aj po smrti podarilo niečo úžasné!
Zdielať na

Tak TOTO je mega úspech! Karlovi Gottovi sa aj po smrti podarilo niečo úžasné!

Archívna reportáž

Poriadne dlho naťahovala Ivana Gottová fanúšikov jej zosnulého manžela, či a kedy sa konečne dočkajú spomienkového koncertu na počesť Karla. Pred pár týždňami konečne zverejnili dátum - koncert nabitý hviezdami bude 15. decembra v O2 aréne.

Presne desať mesiacov pred koncertom dali lístky do predaja a stalo sa niečo, čo asi nečakala ani samotná Ivana, píše portál Blesk.cz. Hoci nepochybne bola veľmi optimistická, Karlovi fanúšikovia sa už nevedeli dočkať.

Keď sa v sobotu o 10:00 spustil predaj, mnohí záujemcovia si prečítali na webe hlášku, ktorá prekvapila: "Ste 902 v poradí", alebo "Presne o 10:00 som bola 500 v poradí," prezradila jedna z kupujúcich a mnohí ďalší to potvrdili.

Jedno je isté - nech už budú na koncerte akékoľvek hviezdy, kráľ bude chýbať:

Taký obrovský záujem bol o lístky. Hneď od desiatej sa pokúšali kúpiť si lístky stovky, či lepšie povedané tisíce ľudí. Cena pritom nebola práve nízka - od 40 do 90 eur. O pár hodín neskôr ostalo len zopár lístkov. O podobnom úspechu v takmer 20-tisícovej hale pritom môžu hovoriť skutočne len extra svetové hviezdy, ako napríklad Metallica či Robbie Williams.

Koncert s názvom Pocta Karlovi Gottovi sľubuje majstrove najväčšie hity v podaní celej plejády veľkých hviezd na nielen českom umeleckom nebi.

Súvisiace články

Najčítanejšie