Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Meghan sa proste nezmení! Už jej majú pre TOTO plné zuby aj ochrankári!
Zdielať na

Meghan sa proste nezmení! Už jej majú pre TOTO plné zuby aj ochrankári!

Archívna reportáž

Hoci nikto nemôže tvrdiť, že je to skutočne tak, pravdou je, že klebiet o neznesiteľnom správaní vojvodkyne zo Sussexu je už akosi priveľa. Najprv to boli opatrovateľky, potom jej pravá ruka a teraz sa šíria sťažnosti zo strany jej ochrankárov.

Byť členom kráľovskej rodiny nie je len tak. Žiadne voľné pobehovanie po obchodoch, či prechádzky po meste, ochranka musí byť vždy prítomná. Bezpečnosť Harryho a Meghan stojí milióny.

Zatiaľ to ide na účet kráľovskej rodiny, teda britských daňových poplatníkov. Nie je ale isté, kto bude ochranku platiť, keď sa usadia za oceánom, píše portál The Sun.

Párik je v Kanada, no už majú údajne zajačie úmysly:

V každom prípade, otázne je, kto vôbec bude chcieť túto povinnosť prijať. Meghan sa totiž údajne správa príšerne aj k svojim bodyguardom. Chlapi, ktorí majú špeciálny, náročný výcvik, jej majú robiť poskokov. "Chlapi sú spokojní, keď môžu robiť svoju prácu. Žiaľ, vnímajú, že sú využívaní na podradné úlohy, ako je vyzdvihovanie jedál a nakupovanie v potravinách," prezradil zdroj zo Scotland Yard.

Pravdou je aj to, že ak by sa niečo zomlelo a ochrankár by práve kdesi kupoval Harrymu rožky, bol by z toho problém. Či so sebou nechajú takto cvičiť ochrankári aj z oceánom, ešte Meghan a Harry len zistia.

Súvisiace články

Najčítanejšie