Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Čo sa stalo Haberovej manželke?! TAKTO prišla k modrinám!
Zdielať na

Čo sa stalo Haberovej manželke?! TAKTO prišla k modrinám!

Archívna reportáž

Nie je to tak dávno, čo Daniela Peštová vydesila fanúšikov nejasnou diagnózou, pre ktorú sa mala vzdať viacerých potešení, na čele s kávou. Dodala, že to zrejme nezvládne.

Dnes je už jasné, že 49-ročná modelka a manželka Paľa Haberu nebude musieť na  svoju vášeň k čiernemu nápoju zabudnúť. Zistila sa totiž pravá príčina jej problémov.

Daniela v lete priznala, že trpí príšernými bolesťami kĺbov. Lekári jej odporúčali obmedziť až vysadiť niektoré kyslé potraviny. Kým život bez pečiva či sladkostí si dokázala predstaviť, deň bez kávy nie.

Zoznámte sa s rodinou Daniely Peštovej:

Teraz zrejme zašla k skutočne dôslednému odborníkovi, ktorý diagnostikoval, kde je problém. "Viete ako som sa sťažovala na boľavé rameno, a myslela som si, že to je z kávy? Prd! Je to zmrznuté rameno," ozrejmila Daniela svoj stav.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

As you know i’ve been having some problems with my shoulder and thought coffee might be the culprit Good news is - it is not and I don’t need to give it up ? Bad news is - it’s something called frozen shoulder and it is a real pain in the ... well, shoulder ? But i’ve finally seen some improvement thanks to deep tissue manipulation (hence the bruises) and the use of essential oils (peppermint, clove, copaiba..)☕️☕️☕️Víte, jak jsem si stěžovala na bolavé rameno? A myslela, že je to od kávy? Prd! Zmrzlé rameno je to! Ale díky fyzioterapii (ano, z toho jsou ty modřiny) a esenciálním olejům se to konečně lepší! Takže kávy se vzdávat nemusím!? #goodnews #badnews #frozenshoulder #pt #healingoils #silverlining #keepcalm & #keepthecoffeecoming #coffeelover

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova),

Fotka, ktorú na Instagram pridala, pôsobí skutočne zle. Nielen odhaľuje skutočne veľmi chudé rameno, ale aj zopár modrín. "Vďaka fyzioterapii, áno, z toho sú tie modriny, a esenciálnym olejom sa to konečne lepší! Takže kávy sa vzdávať nemusím," prezradil nadšená Daniela. Snáď jej nastavená liečba pomôže nielen dočasne uľaviť od bolesti, ale vylieči krásnu modelku natrvalo.

Súvisiace články

Najčítanejšie