Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Podpásovka pre Meghan! Bez otca by bola akurát tak čašníčka, tvrdí jej sestra!
Zdielať na

Podpásovka pre Meghan! Bez otca by bola akurát tak čašníčka, tvrdí jej sestra!

Zdroj: Profimedia

Snáď polovica Britov jej nevie prísť na meno, ideálny vzťah nemá ani so švagrovcami, jej otec o nej veľa pekného nepovie a napokon, kopla si aj jej sestra. Reč je o Meghan Markle a jej nevlastnej sestre Samanthe, ktorá si skutočne nebrala servítky.

Pre dvomi týždňami sa pred kameru postavil otec Meghan Markle, 75-ročný Thomas, no rozhodne to nebolo na jej podporu. Vyjadril skôr znechutenie z jej správania, pridal aj urážlivé tvrdenie, že jej ide len o peniaze, píše portál Daily Mail.

Nezabudol ani na istú formu vydierania, keď zahlásil, že ak sa mu vojvodkyňa zo Sussexu neozve, bude poskytovať nelichotivé rozhovory mediám každý mesiac. Rovnako apeloval aj na Harryho, nech sa už "konečne zachová ako chlap a stretne sa s ním".

​Meghan a Harry začiatkom januára šokovali svet:

Túto neobvyklú žiadosť o kontakt zatiaľ manželia nevypočuli, no zareagovala na ňu Meghanina nevlastná sestra, 55-ročná Samantha. Vyčíta jej, že otca ignoruje, pričom mu vraj najviac ublížila. Tiež nemá veľké pochopenie pre "megxit". "Skutočne si úprimne myslím, že neprejavila žiadne obavy o to, aký to bude mať dopad nielen na tú kráľovskú, ale aj na našu rodinu," povedala nahnevaná Samantha.

Pohodlný život, dobré vzdelanie a napokon aj kariéru mala podľa Samanthy Meghan len vďaka ich otcovi. "Bez neho by bola akurát tak čašníčka," dodala posmešne sestra vojvodkyne. Zároveň Meghan vyzvala, aby sa konečne otcovi ozvala.Toto ale skutočne nie je ideálny spôsob, ako by si mali k sebe hľadať členovia rodiny cestu, dá sa preto čakať, že Meghan bude rodinu z otcovej strany naďalej ignorovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie