Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Verešová úplna NAHÁ! Má na sebe len piesok!
Zdielať na

Verešová úplna NAHÁ! Má na sebe len piesok!

Archívna reportáž

Keď sa pred 20 rokmi stala slovenskou Miss, nebolo sporu o tom, že by si titul svojou krásou nezaslúžila. Otázkou bolo len, ako dokáže Andrea Verešová korunku krásy zúročiť.

Dnes už je známa odpoveď aj na to. Andrea Verešová sa stala zrejme najúspešnejšou Miss, akú sme mali. Kariéru modelky ťahá dodnes, a to tento rok oslávi štyridsiatku.

Andrea stihla mať vzťah s legendárnym Jágrom, no skutočne dôležitým sa v jej živote stal podnikateľ Daniel Volopich. Ten pred 13 rokmi verejne pokľakol a odpoveď bola "áno".  Dnes už majú 13-ročnú dcéru a 10-ročného syna.

Andrea prezradila takéto tajomstvo o svojej láske:

Kto by si myslel, že Andrea sa po svadbe usadí, veľmi sa mýlil. Dokonca sa zdá, že je priam aktívnejšia, ako za mladi. Odkedy existuje Instagram, kraľuje na ňom pevnou rukou a nezabúda takmer denne pridávať nové fotky. A niekedy poriadne dráždivé.

Jej vyše 320 tisíc fanúšikov zrejme ani na moment neoľutovalo, že ju na Instagrame sledujú. Vidia nielen kopu detailov z jej súkromia, no najmä - samotnú Andreu, občas dokonca úplne nahú. Presne toho sa dočkali aj teraz, Andrea pridala fotku z pláže, kde na jej tele nie je nič, len piesok. "Moje telo trčí kdesi v zime, no moja myseľ je v tomto raji," okomentovala pikantnú fotku z dovolenky z Maledív.

Súvisiace články

Najčítanejšie