Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladý herec a spevák (†27) je mŕtvy! Psychické problémy a závislosť?!
Zdielať na

Mladý herec a spevák (†27) je mŕtvy! Psychické problémy a závislosť?!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Smrť si nedáva prestávku ani v novom roku. Siahla po mladom človeku, len 27-ročnom hercovi a spevákovi s pseudonymom Antiboy.

Vlastným menom Harry Hains, austrálsky herec u nás známy najmä fanúšikom série American Horror Story: Hotel, údajne bojoval s psychickými problémami, píše portál The Guardian.

Nejde pritom len o domnienky médií, správu o smrti 27-ročného herca zverejnila jeho matka, americká herečka Jane Badler.

Vypočujte si, ako Antiboy spieval:

K fotografiám svojho syna pridala aj srdcervúcu správu. "Mal 27 rokov a svet mu ležal pri nohách. Žiaľ, bojoval s psychickou chorobou a závislosťou. Briliantový záblesk žiaril príliš krátko. Harry, budeš mi chýbať každý jeden deň môjho života," napísala Badler.

Hoci neupresnila, o akú závislosť ide, špekuluje sa o drogách. Harry vystupoval aj ako spevák pod menom Antiboy, neraz nalíčený a pôsobiaci žensky. Jeho posledný príspevok na Instagrame bol optimistický, tešil sa na nový začiatok a ďakoval za všetko, čo v živote má. Ako a prečo potom do týždňa nastal skrat už známe nie je.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie