Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Koniec! Jasmina má toho po pol roku materstva už DOSŤ!
Zdielať na

Koniec! Jasmina má toho po pol roku materstva už DOSŤ!

Archívna reportáž

Koncom júla sa stala Jasmina Vrbovská prvýkrát mamou. Svojmu manželovi Patrikovi spravila ohromnú radosť, keď ich rodinu obohatila o syna - dnes už takmer polročného Sanela.

Jasmina priznala, že ju nezaliali okamžite po pôrode pocity zaslepenej materinskej lásky, dokonca vzhľad svojho synčeka komentovala veľmi kriticky. To je už ale dávno preč.

Dnes sa jej sociálna sieť len tak hemží fotkami s vyznaním Sanelovi, ako najväčšiemu pokladu života. O vyznaniach Rytmusovi ani nehovoriac.

No predsa so sebou prináša materstvo často aj jednu nepríjemnú stránku. Namáhavých 9 mesiacov, aj ďalšie mesiace po pôrode a dojčenie si berú daň. Hoci nikto nečaká, že žena bude vyzerať z večera do rána ako laň, po pol roku to už začalo trápiť aj štíhlu Jasminu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Včera som avizovala súťaž u geniálneho fotografa @lukaskimlicka (inak ešte stále prebieha), tuto fotku robil tiež on, skromne si myslim ze nám vysla ale nejde o to, ide o to ze veľmi túžim po nádhernej postave! A už sa nemám načo vyhovárať! TAKŽE HĽADÁ SA TRÉNERKA❗ Naozaj seriózne vážne, baba ktora to so mnou a mojimi výhovorkami potiahne tak aby cez leto sme sa obidve mohli tešiť ale nie tak málo ale tak veľa, tak ze budeme radosťou skákať, skákať tak bez trasenie chápeme sa?‍♀️ Niekoho kto ma naozaj skúsenosti a mohla by pracovať v peknom fitku kde nie je miliarda ludi? ja viem som mega náročná ale sľubujem ze sa budem snažiť naozaj veľmi?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

To, že 30-ročná Jasmina vyzerá úžasne, si zrejme myslí väčšina ľudí. No predsa len, ona sa až taká dokonalá zjavne nevidí. "Veľmi túžim po nádhernej postave! A už sa nemám načo vyhovárať! Takže hľadá sa trénerka," tak rázne sa vyjadrila a v podstate si zadala jasný dopyt.

"Naozaj seriózne vážne, baba, ktorá to so mnou a mojimi výhovorkami potiahne tak, aby cez leto sme sa obidve mohli tešiť, ale nie tak málo, ale tak veľa, tak, že budeme radosťou skákať, skákať, tak bez trasenia, chápeme sa," doplnila požiadavky Jasmina. Jej dopyt zdobí vtipná fotomontáž, na ktorej si Jasmina prirobila cudzie telo. Iste budú všetci zvedavo čakať, či sa v lete ukáže s výsledkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie