Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Mladého herca z trháku Hra o tróny našli doma mŕtveho!
Zdielať na

Mladého herca z trháku Hra o tróny našli doma mŕtveho!

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

Štedrý večer sa stal osudným hercovi z megaúspešného seriálu Hra o tróny. Našli ho mŕtveho v jeho vlastnom dome, viac informácií zatiaľ rodina médiám neposkytla.

Írsky herec Andrew Dunbar nepatril medzi veľké hviezdy, jeho kariéra sa skôr len rozbiehala, píše portál Deadline.com. Mohol sa ale pochváliť hneď dvojrolou v Hre o tróny - ako dablér Alfieho Allena, teda Theona Greyjoya, ale aj ako bojovník za rod Starkovcov.

Okrem hereckej kariéry si budoval 30-ročný Andrew meno aj ako DJ. "Ako DJ bol veľmi talentovaný a jeho sety boli úžasné. Kedysi jeden zostavil pre štáb Hry o tróny a od tej doby jeho hudba hrala na všetkých večierkoch po skončení nakrúcania," zaspomínal si ďalších herec z fantasy seriálu, Andy McClay.

Seriál sa stal jedným z najúspešnejších v histórii:

Telo zosnulého Dunbara našli v jeho dome v írskom Belfaste, príčinu smrti ale zatiaľ zrejme len zisťujú. Rodina sa na sociálnej sieti poďakovala za prejavenú sústrasť a oznámila, že pohreb bude v hercovom rodnom mestečku Portrush.

Všetci kolegovia sú v šoku, na Andrewa spomínajú len v dobrom. Bol vždy usmiaty, zábavný a ochotný pomôcť, ako o ňom povedala dvorná fotografka Hry o tróny, Helen Sloan. Tá na počesť zosnulého zverejnila aj jeho fotky na železnom tróne.

Súvisiace články

Najčítanejšie