Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prekrásne bábätko! TOTO je malá Karla, ktorá dostala meno po Gottovi!
Zdielať na

Prekrásne bábätko! TOTO je malá Karla, ktorá dostala meno po Gottovi!

Archívna reportáž

Malá Karla sa narodila len pár dní po smrti maestra Gotta, začiatkom októbra. Dievčatko má dva mesiace a má sa evidentne k svetu. Jeho mama, hovorkyňa rodiny Gottovcov, teraz už len Ivany, sa pochválila hneď niekoľkými fotkami.

Osud to v živote hovorkyne Gottovcov zariadil tak, že Anete Stolzovej najprv jej zamestnaním v roku 2015 pomohli prekonať žiaľ zo smrti 8-ročnej dcérky, ktorá sa narodila s vážnym zdravotným postihnutím, píše portál Blesk.cz.

Potom Karel Gott 1. októbra, len pár dní pred narodením tretieho dieťaťa Anety, zomrel po vážnej chorobe. Pre 37-ročnú Stolzovú to bola veľká rana, svojho zamestnávateľa mala veľmi rada.

Na zádušnej omši za Karla Gotta bola aj čerstvo narodená Amálka:

Na počesť maestra dala svojej dcérke druhé meno Karla. Malá Amália Karla bola len pár dní po narodení na pohrebe Gotta. "Amálka je veľmi dobrá, začína robiť prvé pokroky, smeje sa, pasie koníčkov, takže ako každá čerstvá mamička som z nej, samozrejme, v siedmom nebi," povedala šťastná mamička Aneta.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Love ❤️ @zurivyales #andilek #laskanase #amaliekarla #vděčnost #pokora #absolutnistesti

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Stolzova (@aneta.stolzova),

Okrem Amálky Karly má Aneta 9-ročného Adamka, ktorý sa zo sestričky veľmi teší a dokonca s ňou mame aj pomáha. Tá totiž neprestala ani na chvíľu pracovať, každá pomoc sa teda Anete zíde.

Súvisiace články

Najčítanejšie