Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Finalisti ČSMT sú už jasní! O TÝCHTO posledných dvoch rozhodlo hlasovanie ľudu!
Zdielať na

Finalisti ČSMT sú už jasní! O TÝCHTO posledných dvoch rozhodlo hlasovanie ľudu!

Veľká talentová show ČSMT sa blíži do svojho finále. Mená siedmych postupujúcich sú už známe vďaka porote, ktorá ich zlatým buzzerom, alebo vo Veľkom tresku okamžite posunula do najužšieho kola. O posledných dvoch postupujúcich rozhodovali diváci prostredníctvom SMS hlasovania.

Celú jeseň sledujú diváci TV JOJ super talentovú šou Česko Slovensko. Teraz už je otázkou len to, kto bude víťaz. Jasné sú už mená dvoch, ktorí postúpili z Veľkého tresku do Veľkého finále a pridali sa tak k voľbe porotcov.

Tisícky súťažiacich chceli pred českým a slovenským národom ukázať svoj talent. Do divadla pred porotu sa však dostali len necelé tri stovky z nich. 

Cieľom každého súťažiaceho bolo dostať sa až do Veľkého finále a najrýchlejšia cesta bola získať od porotcov zlatý buzzer. Po divadelnom kole nasledoval Veľký tresk, z ktorého však mohla porota ďalej posunúť len dvoch.

Mená siedmych súťažiacich teda boli známe. Voľné zostali už len posledné dve miesta a o tých mali možnosť rozhodnúť diváci. "Postupujú Citadela Mefisto, čo je brnensko-nitrianska ženská tanečná formácia a postupujú aj Bike o´Clock, čo som veľmi rád, že tak vyšlo, lebo cyklistika opäť spája Česko a Slovensko a sú to veľmi dobré čísla," pochvaľuje si predseda poroty Jaro Slávik.

Aj o úplnom víťazovi ČSMT 2019 budú mať možnosť rozhodnúť diváci. "Keď nebudete pozerať finálne ČSMT 2019, ako keby ste tento rok ani neboli," motivuje k sledovaniu šou a rozhodovaní o víťazovi Jaro Slávik. Porota už bude môcť maximálne tak použiť bzučiak, ktorým by dala najavo, že sa im vystúpenie súťažiaceho nepáči. Doteraz sa ale nič podobné vo finále nestalo.

Súvisiace články

Najčítanejšie