Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Antonio Banderas mal infarkt! A TOTO sú následky!
Zdielať na

Antonio Banderas mal infarkt! A TOTO sú následky!

Archívna reportáž

Slávny španielsky herec, ktorý bol lámačom sŕdc najmä vo filmoch z 90. rokov, utrpel infarkt ešte v roku 2017, krátko po tom, čo si bol zacvičiť. Nasledujúce dva roky priniesli do jeho života veľké zmeny.

Antonio Banderas patrí rozhodne medzi najslávnejších hercov zo Španielska. Zviditeľnilo ho aj manželstvo s herečkou Melanie Griffith, s ktorou tvorili pár od roku 1996 do roku 2015.

Dva roky po rozvode mal herec srdcový infarkt. Prežil bez vážnejších zdravotných následkov, no odniesol si niečo iné, píše portál Daily Mail.

Takto sa spojili Lucia Barmošová a Antonia Banderas:

Srdcová príhoda ho prinútila žiť život bez toho, aby niečo ľutoval. "Prišiel som k záveru, že mám robiť veci, ktoré chcem robiť, že nechcem umrieť s pocitom, že som mal spraviť toto, alebo som mal povedať hento," povedal 59-ročný herec o svojom poznaní.

"Keď sa vás dotkne smrť, ostanú len zásadné veci. Veci, o ktorých ste si len mysleli, že sú dôležité, zrazu zmiznú," pokračoval múdro Antonio. Priznal, že hoci nakrútil kopu filmov, vždy to bolo divadlo, ktoré skutočne miloval. "Filmy boli v mojom živote obrovskou náhodou, náhodou, ktorá sa zopakovala v 112 filmoch, ale zamilovaný som do divadla. Vidieť hercov na javisku, skupinu ľudí, ktorá hovorí príbeh iným ľuďom, ten rituál milujem," vyznal sa Banderas.

Banderas začal už ku koncu manželstva s Melanie Griffith randiť s pomerne neznámou herečkou, 39-ročnou Nicole Kimpel. Sú spolu dodnes, a ako hovorí, zachránila mu život, doslova. "Raz ju bolela hlava a nič sme doma nemali. Išli kúpiť niečo proti bolesti a bol to Aspirin. Na druhý deň, keď som začal javiť znaky infarktu a vedel som, čo sa deje, dala mi ten Aspirin na jazyk a to mi zachránilo život. Tak som dostal druhú šancu a odvtedy sa pár vecí v mojom živote zmenilo," zaspomínal si zmenený Banderas.

Súvisiace články

Najčítanejšie