Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Moderátorka grilovala princa Andrewa. Prehovoril o zneužití neplnoletej a podpílil si konár!
Zdielať na

Moderátorka grilovala princa Andrewa. Prehovoril o zneužití neplnoletej a podpílil si konár!

Archívna reportáž

Princ Andrew, syn kráľovnej Alžbety II., je namočený do neskutočného škandálu týkajúceho sa miliardára Jeffreyho Epsteina, ktorý mal roky zneužívať neplnoleté dievčatá. V auguste spáchal vo veku 66 rokov samovraždu. Jeho kauza ale žije naďalej.

​Princ Andrew vysvetľoval škandál v britskej televízii BBC. Mal sexuálne zneužiť neplnoleté dievča v roku 2001. Ako ale v priamom prenose povedal, s mladistvou sa nikdy nestretol. 

Nič si nevybavuje

Moderátorka programu poukázala na detaily, ktoré o noci s princom zmienila postihnutá. 

Napríklad na to, že sa Andrew strašne potil, čo on vehementne popiera. "Po tom, čo ma v bitke o Falklandy postrelili, som bol predávkovaný adrenalínom, a ja som sa kvôli tomu skrátka nepotil," uviedol.

Rovnako zmietol zo stola aj dôkaz o ich stretnutí, teda spoločnú fotku Andrewa a údajnej obete. Princ ju na zábere objíma. "Nemožno určiť, či je tá ruka okolo jej pása naozaj moja. A či to nebolo celé sfalšované. Nevybavujem si to," tvrdil.

Pozrite si celé VIDEO rozhovoru:

Rovnako nemal dievčaťu ani kúpiť drink, sám nepije a bar, v ktorom sa mali ukázať, vraj nikdy nenavštívil a nepozná ho.

​Odborník na reč tela má ale celkom iný názor. "Správal sa vyhýbavo, jeho prekvapenie pri niektorých otázkach pôsobilo hrane. Nevyjadroval úprimné emócie. Uhýbal pohľadom, vytáčal sa...," reagoval expert. 

Andrew mal šancu sa obhájiť, ale podľa experta by to fungovalo iba v prípade, že by mal odpoveď na každú jednu otázku. Prakticky ale neodpovedal na žiadnu. 

​Princ má právo mlčať a zostať mimo diania, pretože má právo na diplomatickú imunitu. Týmto rozhovorom sa ale zriekol súkromia. 

Najčítanejšie