Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Škandál v kráľovskej rodine! Princ Andrew mal zneužiť tínedžerku, prípad opísala TAKTO!
Zdielať na

Škandál v kráľovskej rodine! Princ Andrew mal zneužiť tínedžerku, prípad opísala TAKTO!

Archívna reportáž

Rodinu si človek nevyberie. Kráľovná Alžbeta je za tie roky svojho panovania zvyknutá už na všeličo zo strany svojej rodiny, aj synov. Princ Charles bol dlhé roky neverný Diane, unikli aj pikantné správy, dnes 59-ročný princ Andrew sa zase staral o škandáliky so svojou manželkou Sarah. Ale teraz ide o poriadny škandál!

Hoci k tomu malo dôjsť pred 19 rokmi, obeť prehovorila až po smrti človeka, ktorý údajne slávnych neplnoletými dievčatami "zásoboval". Jeffrey Epstein ale spáchal pred pár týždňami podľa prvých zistení v cele samovraždu, takže prípad potvrdiť nemôže.

Virginia Roberts Giuffre, matka troch detí, má dnes 36 rokov a tvrdí, že ako 17-ročnú ju vtedy 40-ročný princ Andrew opakovane sexuálne zneužil. Epstein ju vraj doslova predhodil mladšiemu synovi kráľovnej Alžbety.

Rozhovor s Epsteinovými obeťami, vrátane vyjadrenia Virginie:

​Do detailov opísala prípad pre televíznu stanicu NBC. Vtedajšia priateľka Jeffreyho Epsteina jej povedala, že v ten deň stretne princa. Nemala ale predstavu, čo to bude pre ňu znamenať. "Princ ma po príchode vzal do klubu a vo VIP časti mi kúpil alkohol," spomína Virginia.

Potom si spolu zatancovali. Keď odchádzali z klubu povedala jej Epsteinova priateľka, nech spraví pre ženatého Andrewa to isté, čo robí pre Jeffreyho. K styku skutočne došlo, počas jednej noci hneď dvakrát. Bol ale slušný, dokonca jej aj poďakoval. "Andrew bude navždy popierať, čo sa vtedy stalo. Ale ja aj on poznáme pravdu," tvrdí Virginia.

Kráľovský palác sa k obvineniu vôbec nevyjadruje, opakovane ale tvrdenia Virginie popreli.

Súvisiace články

Najčítanejšie