Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Silné VIDEO z Rytmusovho koncertu! Jasmina v slzách, manžel jej pripravil TOTO prekvapenie!
Zdielať na

Silné VIDEO z Rytmusovho koncertu! Jasmina v slzách, manžel jej pripravil TOTO prekvapenie!

Archívna reportáž

Vyše pol roka propagoval Rytmus svoj koncert so symfonickým orchestrom kde sa dalo. Dobre to poznali najmä jeho fanúšikovia na sociálnej sieti, kde prekrýval rodinné fotky vodotlačou s termínom koncertu. Teraz si už asi bude musieť vymyslieť niečo nové, koncert má za sebou.

Veľká scéna, symfonický orchester pod taktovkou Antona Popoviča, obrovská obrazovka a najmä - Rytmus a jeho hostia.

Sociálne siete zaplavili fotky a videá stoviek účastníkov jediného raperovho samostatného koncertu roka. A jedno video pridala aj jeho manželka, Jasmina, hoci ho zjavne nenakrútila.

Jasmina totiž mala dosť čo robiť so sebou, keď Rytmus spustil skladbu venovanú ich synovi a obom im vyznal lásku. Na pozadí pritom išlo video, kde držal Rytmus svojho Sanela v náručí a pridala sa k nim aj Jasmina. To už štadión burácal.

Na videu vidno, že neplakala len Jasmina, hoci tá sa v slzách dojatia vyslovene topila. "Koľkokrát mi ešte zastavíš srdce?! A naplníš v jeden moment tak, že mám pocit, že praskne šťastím, láskou, hrdosťou?! Milujem Ťa a nie je ani možné, že stále viac a viac ďakujem, ďakujeme," vyznala Jasmina lásku na oplátku svojmu mužovi.

Nepochybne ešte budú ďalšie silné momenty koncertu postupne prenikať na verejnosť, Rytmus si dal skutočne záležať na tom, aby to stálo za to.

Súvisiace články

Najčítanejšie