Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Prachař sa v ČSMT preriekol? Tak TAKTO je to s jeho manželstvom s Agátou?!
Zdielať na

Prachař sa v ČSMT preriekol? Tak TAKTO je to s jeho manželstvom s Agátou?!

Archívna reportáž

Od apríla v podstate nikto netuší, ako je to skutočne medzi Jakubom Prachařom a jeho manželkou Agátou Prachařovou, predtým Hanychovou. Na prvý pohľad to ale rozhodne nie je dobré.

Pomerne silný odkaz vyslala prednedávnom Agáta, keď si na sociálnej sieti zmenila svoje priezvisko z Prachařovej späť na Hanychovú.

​Aj Jakub, aj Agáta pravidelne opúšťajú spoločný domov, spolu ale za posledné mesiace nešli nikam. Agáta posledne odišla do Izraela a deti nechala mužovi. "Deti nemajú len matku, je skvelé, keď otec je skutočne otec," napísala pred týždňom na Instagram.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Jsem rada ze i ja muzu mit cas pro sebe,protoze deti nemaji jen matku...je skvele kdyz otec je opravdu otec...#girlspower #love #israel #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Jakub sa ale k svojmu manželstvu stále vytrvalo nevyjadruje. Kde tu iba vypustí nejaký dvojzmyselný vtip a dáva tak priestor na domýšľanie, ako to teda vlastne s Agátou majú.

Presne to sa stalo aj počas vystúpenia burlesky Rocky Rúž v šou Česko Slovensko má talent, ktorá na záver svojho vystúpenia ukázala prekvapivú bodku. Prezradila, že ju často volajú aj na rozlúčky so slobodou, čoho sa Prachař ihneď chytil.

Položil ale opačnú otázku: "Robíte aj vítanie slobody?". Ako sa dozvedel, Rocky Rúž má s rozvodovými žúrmi skúsenosť, v zahraničí sa robia bežne, tvrdila. Do ďalšieho kola síce striptérka nepostúpila, ale Prachař prezradil o stave svojho manželstva možno viac, ako chcel. Žeby si Rocky Rúž onedlho pozval na rozvodovú párty?

Súvisiace články

Najčítanejšie