Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kráľovná Alžbeta neudržala slzy na verejnosti! Čo ju rozplakalo?!
Zdielať na

Kráľovná Alžbeta neudržala slzy na verejnosti! Čo ju rozplakalo?!

Archívna reportáž

Kráľovná Alžbeta II. je absolútne dokonalým monarchom, čo sa týka dodržiavania protokolu a etikety. Silné emócie prejavuje len veľmi zriedkavo, obvykle ju zdobí decentný úsmev. Tentokrát ale neudržala slzy.

Kráľovnej Alžbete II. sa len výnimočne stane, že u nej niečo vyvolá také emócie, aby ich nedokázala potlačiť na decentnú, či priam neviditeľnú mieru. 

Uplynulý týždeň sa zúčastnila Spomienkového dňa, ktorý je venovaný pamiatke vojakom padlým v prvej svetovej vojne, píše portál The Mirror. Počas ceremónie bola evidentne pohnutá a keď sa držali dve minúty ticha, kráľovnej sa po líci skotúľala slza.

Dojatá kráľovná si zrejme spomenula na svoju vlastnú službu vlasti, keď počas druhej svetovej vojny narukovala ako vodička sanitky a videla mnohé obete.

Na balkóne pri nej stáli Kate Middleton a Camilla Parker-Bowles, princovia Charles, William a Harry kládli vence. Kate si dojatie jej veličenstva všimla a ponúkla pomoc, ktorú kráľovná slušne odmietla. Spomienkovej udalosti sa zúčastnili všetci najvyšší predstavitelia Veľkej Británie.

Súvisiace články

Najčítanejšie