Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Sympatický Mádl chce byť otcom! TAKÉTO má požiadavky na matku svojich detí!
Zdielať na

Sympatický Mádl chce byť otcom! TAKÉTO má požiadavky na matku svojich detí!

Archívna reportáž

Má 32 rokov, patrí medzi najúspešnejších hercov porevolučnej českej kinematografie a je obľúbený aj na Slovensku. Jiří Mádl je nielen skvelý herec, ale aj veľký sympaťák, napriek tomu si nevie nájsť lásku.

Už viac ako rok si nevie nájsť dámu svojho srdca. Pritom však biologické hodiny Jirkovi Mádlovi tikajú, ako priznal pre portál Blesk.cz. 

Hoci sa mu darí nielen pred kamerou, ale aj za ňou, ako režisérovi, v súkromnom živote to až také ružové nie je. 

Mádl sa objavil aj v klipe slovenskej kapely S hudbou vesmírnou:

Pritom je takmer isté, že by si mohol nájsť na každý prst aj dve potenciálne záujemkyne. No Mádl ostáva sám. "Som už dlho sám, lebo som nestretol tú pravú. Moje dievča by malo byť pekné, vtipné a najmä by sa mala stále smiať. Nemám rád zádumčivé a mračiace sa ženy. Ale zatiaľ som takú nestretol," opísal v stručnosti svoje požiadavky na prípadnú budúcu matku jeho detí.

Je jasné, že temná introvertka zrejme Jirkov typ nebude. No po svete chodí nepochybne dosť žien, ktoré jeho požiadavkám absolútne vyhovujú, už len sa stretnúť. Zatiaľ sa môže Mádl venovať písaniu autobiografie. "Bude to príbeh o sklamanej láske a budem čerpať zo svojho života. Myslím, že to bude dosť zábavné," odhalil herec so smiechom svoje plány.

Súvisiace články

Najčítanejšie