Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vojvodkyňu Kate zneužili! V prípade vraj figuruje bývalá manželka princa Andrewa!
Zdielať na

Vojvodkyňu Kate zneužili! V prípade vraj figuruje bývalá manželka princa Andrewa!

Archívna reportáž

Tak toto si ešte nikto nedovolil! Zneužiť manželku budúceho kráľa Veľkej Británie, vojvodkyňu Kate, to je silná káva a vinníci to rýchlo zistili.

Niet pochýb, že vojvodkyňa Kate je dostatočne krásna na to, aby sa stala tvárou ktorejkoľvek veľkej kozmetickej firmy. Jej pozícia ale také čosi vylučuje.

Nielenže člen kráľovskej rodiny nemôže z pochopiteľných dôvodv prepožičať svoju tvár akejkoľvek značke, Kate navyše ani netušila, že jej podobizeň sa niekde zjavila propagujúc pritom istú kliniku, píše portál DailyMail
Prednedávnom sa Kate s Williamom vrátili z cesty po Pakistane:

Konkrétne ide o vychytenú estetickú kliniku, kde podstupuje omladzujúce a skrášľujúce procedúry aj 60-ročná exmanželka princa Andrewa, Sarah Fergusonová, známa ako Fergie, kedysi známa rôznymi škandálmi nehodnými jej postavenia.

Klinika na svojom Instagrame zverejnila fotku 37-ročnej Kate spred piatich rokov z Wimbledonu a pridala k nej fotku z roku 2017 z istej spoločenskej udalosti. Kate má na nej večerný makeup a ani stopy po vráskach, na rozdiel od staršej fotky. "Predstava prirodzeného vzhľadu. Robíme procedúry, vďaka ktorým budete vyzerať mladšie," napísala k fotke, ktorá mala propagovať facelifiting v hodnote takmer 5000 eur, klinika.

Instagram

Pravdou je, že za rozdielom medzi fotkami je akurát iné svetlo a možno ľahká retuš, iste ale nie procedúra, ktorú by u nich Kate podstúpila. "Toto je ďalší trápny príklad spojenia Sarah Ferguson s kráľovskou rodinou. Jej pochybné činnosti sú do značnej miery ignorované," vyjadril sa Dicki Arbiter, tajomník kráľovnej Alžbety II. pre komunikáciu.

Kráľovská rodina má na Fergie ťažké srdce práve za hanbu, ktorú páchala svojím neviazaným správaním. "Otázkou ostáva, či využíva svoje kráľovské vzťahy na finančný zisk, alebo na bezplatné ošetrenie v takýchto zariadeniach. Ona nie je členkou kráľovskej rodiny, prestala ňou byť v roku 1996 a od tej doby využíva najrôznejšie spôsoby, ako zarobiť peniaze," dodal Arbiter.

Je nutné dodať, že spojitosť Fergie a zneužitia tváre Kate na nekalú kampaň potvrdená nebola. Klinika fotku vzápätí stiahla. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie