Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Všetci TRAJA pokope! Jasmina zverejnila fotku rodinky a Rytmus zhrnul to podstatné!
Zdielať na

Všetci TRAJA pokope! Jasmina zverejnila fotku rodinky a Rytmus zhrnul to podstatné!

Archívna reportáž

Rok po zásnubách a stále zamilovaní ako v prvý deň. A dokonca zrejme ešte viac! Jasmina a Patrik Vrbovskí totiž za rok stihli nielen svadbu, ale aj syna, a ten ich lásku nepochybne znásobil.

Fanúšikovia celebritného páru stále čakajú na poriadnu portrétnu fotku malého Sanela. Ten už je na svete štvrtý mesiac, no Jasmina a Rytmus si ho stále nechávajú pre seba.

Jasmina ale z času na čas predsa len svojich verných na Facebooku poteší milou fotkou svojej rodiny.

Rytmus berie otcovstvo mimoriadne vážne:

Spravila to aj teraz, keď na Instagram pridala fotku z kočíkovania lesom. S manželom boli prevetrať svoje bábätko, ktoré si spokojne odfukovalo v super drahom kočíku. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moje sve❤️ RODINA #silvercrossastonmartin

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

K fotke nebolo treba dodať viac, ako napísala Jasmina: "Moje sve". V preklade "moje všetko". Jedna z komentujúcich zrejme neoplýva ani elementárnou znalosťou balkánskeho jazyka a tak sa zľahka blamovala komentárom: "Chváli sa kočíkom a nevie písať".

Prekvapivo, Jasmina zareagovala, s vtipom ale z ostra: "Hrozne by som chcela, aby si mala pravdu len kvôli tomu, nech sa tu nestrápniš, ale chybu som nenašla". K Jasmine sa pridali aj ďalšie jej fanúšičky a zmätená autorka kritiky sa už neozvala.

Zato sa ozval z prechádzky aj pán manžel a tiež pridal fotku. Podstatnejší je ale komentár, ktorý k fotke napísal. "Budem sa snažiť z teba vychovať silného čáva, ktorý rád bude zdolávať prekážky a ciele. Už sa teším na tie naše rozhovory. Buď zdravý," povedal raper všetko podstatné o svojej predstave rodičovstva v troch vetách.

Súvisiace články

Najčítanejšie