Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Jasmina prezradila krásne TAJOMSTVO! Pridal sa aj Rytmus!
Zdielať na

Jasmina prezradila krásne TAJOMSTVO! Pridal sa aj Rytmus!

Archívna reportáž

Tomu sa povie silný a plodný rok! Pred dvomi rokmi sa títo dvaja ani nepoznali, Rytmus bol s Darou a nikto z tejto trojice nemal potuchy, že o rok bude všetko úplne inak. Aleže výrazne inak.

Niekedy na jar sa Jasmina s Rytmusom dali dokopy a ako tvrdia, bolo im jasné, že toto nebude len tak. Ak niekto čakal len krátke ohúrenie krásnou moderátorkou, bol veľmi na omyle. 

Podľa všetkého láska medzi Patrikom a krásnou Balkánkou rastie každým dňom. Dokazuje to aj najnovšie vyznanie, ktoré obaja pridali na Instagram.

Šťastie Vrbovských stále trvá:

​Presne pred rokom, 4. novembra 2018, bol pre oboch veľký deň. Rytmus si bol skalopevne istý, že našiel ženu svojho života, preto vytiahol prsteň a opýtal sa tú zásadnú otázku, na ktorú dostal jednoznačnú odpoveď. "Dnes je to rok! Čo si môj muž predomna kľakol v mojej milovanej Tuzle a spýtal sa ma či sa stanem jeho ženou. Pre mňa tá najkrajšia a najjednoduchšia otázka," napísala zjavne rozcítená Jasmina na svoj Instagram. 

Jasmina aj Rytmus ale priznali ešte jednu vec. Vyviedli tým z omylu ľudí, ktorí si mysleli, že motiváciou k zásnubám bolo tehotenstvo. "Akoby to ten hore vedel, pretože sme netušili, že sme v tom," priznal Rytmus v spomienkovom statuse. "Keď Vám ktokoľvek bude hovoriť čokoľvek o tom, čo by sa kedy malo, nemalo, čo je skoro, neskoro a podobne, s úsmevom sa otoč a vykroč na cestu za svojím srdcom, pretože iba na nej stretneš svoje šťastie," vyznala sa Jasmina.

"Dnes sme šťastní manželia a rodičia malého Sanela, ktorému koluje v krvi balkánska krv. Ľúbim ťa, Jasmina, viac ako včera krát nekonečno," korunoval vyznanie zamilovaný raper. A Jasmina len dodala: "Hrdá, šťastná, milovaná a milujúca Mrs. Vrbovská".

Súvisiace články

Najčítanejšie