Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tie rozkošné nožičky! Malý Sanel oslavoval a Rytmus nechal fanúšikom k FOTKE aj odkaz!
Zdielať na
Hudba

Tie rozkošné nožičky! Malý Sanel oslavoval a Rytmus nechal fanúšikom k FOTKE aj odkaz!

Archívna reportáž

Presne pred tromi mesiacmi sa Jasmina a Rytmus stali rodičmi malého chlapčeka. Z novorodeniatka je už poriadne bábo, rastie každým dňom a ako hovoria jeho rodičia, mení sa na nepoznanie.

Absolútne šťastie - presne to zažíva aktuálne rodinka Vrbovských. Synček im rastie pred očami, všetci sú zdraví, obom sa darí aj v tom, čo majú radi a čo im zarába, čo viac by si mohli priať.

Evidentne je niečo, čo by si Rytmus želal a nedarí sa mu si toto prianie splniť. Nie je totiž v jeho rukách. Stále sa rozčuľuje, že jeho fotky "kradne" bulvár, no veľa s tým robiť nemôže.

To, čo spraviť môže, je naďalej pridávať na rodinné fotky propagačné popisky či vodotlač, a tak to robí. Sanela síce preto ešte nikto nevidel, ale účel svätí prostriedky, podľa všetkého. "Ja by som vám tak rád ukázal malého Sanyho v plnej kráse, ako aj ostatné veci zo súkromia, pretože mám rád svojich fans. Veď kedysi som bežne dával fotky zo súkromia. Ale odvtedy, čo z nepochopiteľných dôvodov tie bulvárne krysy chytili mániu a začali mi kradnúť fotky, tak som si povedal, že im tie fotky znehodnotím," presviedča Rytmus fanúšikov o dôvode, prečo ešte neukázal synovu tvár.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

3 mesiace ??Keby ste vy videli aké máme fotky videá by ste sa nasmiali. Neuveritelné ako sa mení každým dňom. Ako objavuje svet, tie prvé emócie keď niečo prvý krát vidí, alebo cíti. Ako by chcel niečo povedať, vyjadriť, ale ešte to nejde. Moc si to užívame, akoby nič iné ako on ani neexistovalo. Ďakujem bohu za tento dar a milujúcej manželke. ?? ???? PS: Ja by som vám tak rád ukázal malého Sanyho v plnej kráse ako aj ostatné veci zo súkromia, pretože mám rád svojich fans. Veď kedysi som bežne dával fotky zo súkromia. Ale odvtedy, čo z nepochopitelných dôvodov tie bulvárne krysy chytili mániu a začali mi kradnúť fotky (kedysi im tak nejebalo??‍♂️), tak som si povedal, že im tie fotky znehodnotím. Ano aj tak to ukradnú, ale s niekolko tisícovým promom. Takže je to iba koli tým parazitom

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Na aktuálnej fotke ale vidno aspoň niečo - dve nožičky rozkošné ako malé safaládky. Malý Sanel si zjavne bude žiť na veľkej nohe. "Keby ste vy videli, aké máme fotky, videá, by ste sa nasmiali. Neuveriteľné, ako sa mení každým dňom. Ako objavuje svet, tie prvé emócie, keď niečo prvýkrát vidí, alebo cíti. Ako by chcel niečo povedať, vyjadriť, ale ešte to nejde. Veľmi si to užívame, akoby nič iné, ako on, ani neexistovalo," dodal zjavne rozcítený Rytmus a pridal aj poďakovanie manželke Jasmine.

Aj tá pridala fotku s poďakovaním nielen svojmu Patrikovi. "Milujeme Ťa celým srdcom a dakujeme že si vesmir vybral nás ako rodičov pre Teba a Teba ako syna pre nás," napísala Jasmina a povedala tým všetko. 

Súvisiace články

Najčítanejšie