Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
To čo je s Jasminou?! Bez Rytmusa, zelená, spuchnutá, líca ako Marfuša!
Zdielať na

To čo je s Jasminou?! Bez Rytmusa, zelená, spuchnutá, líca ako Marfuša!

Archívna reportáž

Jasmina sa obvykle prezentuje super štýlovo, perfektne oblečená, ešte lepšie upravená. Úprimne, niekedy má ale človek pocit, že táto žena musí vyzerať výborne aj vo vreci. Pokojne aj v zelenom.

Ak by si to niekto chcel s tým zeleným vrecom overiť, naskytla sa jedinečná príležitosť. Jasmina na svojom Instagrame zdieľala fotku, na ktorej je doobliekaná na nepoznanie.

Nejde ale o žiadnu radikálnu zmenu imidžu. Jasmina len vyrazila so svojím najlepším kamarátom žúrovať.

Jasmina a Rytmus patria zrejme k najšťastnejším párom v našom šoubiznise:

​Keďže sa tak stalo práve v týchto dňoch, je jasné, že nešlo o hocijakú párty, ale o Halloween. Už pár rokov sa tento sviatok teší veľkej obľube aj u nás a Jasmina mu podľahla tiež. Kedy inokedy sa môže aj dospelých človek navliecť do čohokoľvek a nikto sa nad tým nebude pozastavovať.

Pravdou je, že obvykle volia ľudia na Halloween strašidelné kostýmy, čo tak celkom nebol Jasminin prípad. I keď, možno existujú ľudia, ktorí majú hrôzu z hrášku. Presne to bol totiž kostým, ktorý si mamička trojmesačného Sanela vybrala. "Vďaka mojej milovanej mamine mal náš mini hrášok tu najlepšiu spoločnosť pri sebe keď spinkal a veľký hrášok (rozumej ja) mohol ísť navštíviť skvelú akciu," objasnila, kto strážil bábo, kým Vrbovskí žúrovali.

Do čoho sa navliekol Rytmus, a či vôbec bol na Halloweene s manželkou, zo statusu zrejmé nie je. Isté je, že Jasmina predsa len mala po boku muža, svojho najlepšieho kamaráta Milana, hoci pre ten večer premeneného na baklažán.

Treba uznať, že sa Jasmine postaral o dokonalý make up, rovnako aj sebe. Tento zvláštny párik zeleniny tak iste nebol najstrašidelnejším, ale takmer isto najsmiešnejším duom masiek.

Súvisiace články

Najčítanejšie