Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bola to eutanázia?! Gottov kamarát šokuje vyjadrením o spevákovej smrti!
Zdielať na

Bola to eutanázia?! Gottov kamarát šokuje vyjadrením o spevákovej smrti!

Archívna reportáž

Prvého októbra prišiel svet o jeden z obrovských talentov. Od smrti Karla Gotta ale reči neutíchajú a niet dňa, aby čosi nevyplávalo na povrch. Teraz sa rozhodol prehovoriť jeho dlhoročný kamarát.

Milan Drobný bol nielen spolužiak Karla Gotta, ale aj jeho kamarát, píše portál Extra.cz. Svojou záľubou dávať rôzne vyhlásenia do médií si ale vzťah s maestrom výrazne pošramotil. 

Tvrdil napríklad, že Ivana Karla týra, dokonca bije. Voči tomu sa, samozrejme, Gottovci dôrazne ohradili, hoci Milan Drobný trval na svojom, vraj bol toho svedkom.
Takto spomínajú celebrity na Karla Gotta:

Teraz prichádza s nemenej šokujúcim vyhlásením. "Uvedomujem si, že Karel bol hrdina. A to preto, že na sebe vykonal eutanáziu," povedal Drobný pre Extra.cz. "Zistil, že už by bol ďalej všetkým na príťaž a chcel, aby si ho všetci, ktorí ho mali radi, rodina, pamätali v čo najlepšom svetle," dodal Gottov kamarát.

Z jeho ďalších slov je ale jasné, ako to myslel. "To si podľa mňa Karel uvedomil, a preto sa rozhodol, že už ďalej nebude podstupovať liečbu. To je obrovské hrdinstvo," vysvetlil Drobný, čo si pod pojmom eutanázia v tomto prípade predstavuje. V klasickom ponímaní totiž ide o medicínsky vedené, dobrovoľné ukončenie života.

​Drobný dostal aj pozvánku na pohreb, napriek tomu, ako Ivanu ohováraním nahneval. Povedal, že s ním smrť kamaráta veľmi zamávala a tiež mu začalo haprovať srdce. Tušil ale, že Karel už nebude dlho na svete, keď mu pri poslednom stretnutí povedal toto: "Tak ti podávam ruku, neviem, kedy si ju ešte podáme".

Súvisiace články

Najčítanejšie