Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Útok na Ivanu Gottovú! Zdvihla už vraj kotvy a je za oceánom!
Zdielať na

Útok na Ivanu Gottovú! Zdvihla už vraj kotvy a je za oceánom!

Archívna reportáž

Ivana Gottová rozhodne nepatrí medzi najobľúbenejšie osobnosti Česka. Nech už je pravdou či nepravdou čokoľvek sa hovorí, pravdou je, že stála po boku manžela do posledného výdychu. A teraz bude rozprávkovo dediť.

Možno aj mnohomiliónové dedičstvo je tŕňom v oku nejednému jednoduchému človeku, ktorý by si to s Ivanou rád vymenil. Niektorí ale neostanú len pri domácom nadávaní, píše portál Blesk.cz

Na Facebooku sa objavil profil Ivany Macháčkovej Gottovej. Bolo by to v poriadku, ak by za ním bola skutočne vdova po zosnulom Karlovi.

Takáto bola posledná rozlúčka s maestrom:

​Ivana sa od smrti manžela verejnosti vyhýba. Najskôr sa ukrývala na haciende majiteľa českých kasín, teraz vraj zmizla ešte ďalej. Zvestovala to práve na sociálnej sieti. Dokonca nemalo ísť len o dovolenku, ale azda aj o trvalé presťahovanie sa.

"Možno natrvalo, možno aj nie. Dcérky sa chcú vrátiť do Česka. Charlotte sa tam chce dokonca venovať naďalej spevu. Ale ja sa vracať nechcem. Obzvlášť teraz, čo sú pred vilou každý deň čumilovia," odpovedala Ivana na otázky ľudí. Už to ale malo byť podozrivé, Ivana totiž obvykle takto nekomunikuje.

​Aj sa to potvrdilo. Voči týmto falošným správam sa Ivana okamžite ohradila a hovorkyňa rodiny dala vyjadrenie. "Toto je falošný profil a informácie o Floride nie sú pravdivé," povedala Alena Stolzová, hovorkyňa rodiny Gottovcov. Ide práve o tú osobu, ktorá prišla na pohreb Karla Gotta len so 4-dňovou dcérkou. 

Profil je už zrušený, nie je jasné, prečo ho niekto vôbec založil. Okrem lži o Floride totiž komunikoval slušne a Ivanu neočierňoval. Možno chcel mať len pocit, že to on je dedičom miliónov po Gottovi.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie