Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Princezná Beatrice sa okamžite po svadbe stane macochou
Zdielať na

Princezná Beatrice sa okamžite po svadbe stane macochou

Zdroj: Facebook/Royal Family

Už budúci rok sa bude konať ďalšia veľkolepá kráľovská svadba. Princezná Beatrice si zoberie miliardára Edoarda Mozziho. Ten má z predošlého vzťahu trojročného syna Christophera, ktorý žije prevažne s otcom.

​Princezná Beatrice sa po svadbe s miliardárom stane macochou trojročného Christophera, ktorého má Edoardo Mozzi s architektou Darou Huang. Tá žije striedavo v Londýne a Hongkongu, a aj preto zostáva Chris u otca v britskej metropole.

"Edo je jedným z najlepších otcov. Zapája sa do výchovy syna a venuje sa mu. Beatrice bude fantastickou mamou. Sú naozaj šťastní, nik nebude lepšou macochou pre chlapca ako ona," cituje pre The Sun zdroj z okolia snúbencov.

Beatrice je deviatou v poradí nástupníctva na britský trón a je prvou členkou kráľovskej rodiny z mladšej generácie, ktorá sa stane nevlastnou matkou.

Pozrite si priložené VIDEO:

Prepísanie dejín

Vojvodkyňa z Yorku Sarah Ferguson, matka princeznej, sa ako prvá žena v novodobých dejinách kráľovskej rodiny bude môcť podpísať do oficiálneho záznamu o svadbe. 

Umožní jej to fakt, že do platnosti vstúpil zákon, ktorý dovoluje podpis do oficiálneho záznamu o svadbe aj matkám ženícha a nevesty. Od prijatia predošlého nariadenia v roku 1837 mali túto výsadu zásadne len otcovia mladomanželov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie