Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vyznanie lásky priamo na pódiu! Čo na to jeho milovaná Sima Martausová?!
Zdielať na

Vyznanie lásky priamo na pódiu! Čo na to jeho milovaná Sima Martausová?!

Súťažná šou Česko Slovensko má talent priniesla divákom už všeličo. Aj famózne talenty, ale aj skutočných exotov, ktorí sa buď poriadne precenili, alebo im nemal kto povedať, aby radšej verejne nevystupovali, prípadne šli na pódium vyslovene so zámerom zaujať.

V minimálne jednom prípade bola ale za vystúpením láska. Skutočne čistá a poriadne hlboká, inak by spevák, skladateľ a textár v jednej osobe, Adrian Figa zo stredného Slovenska zrejme zvážil účasť.

Adrian sa pred porotu postavil už druhýkrát, opäť s vlastnou tvorbou. Takto sa mu darilo pred rokom:

​Kým s hudbou sa mladý muž príliš nenatrápil, text bol skutočne ódou na sympatickú speváčku. Okrem vyzdvihovania jej predností Adrián úplne otvorene zaspieval o tom, čo je jeho najväčší sen - aby bola Simonka len jeho a ideálne navždy.

​Na otázku, či má v srdci len Simu, alebo je otvorený aj iným dievčatám, odpovedal jednoznačne. "Uvidíme, ako zareaguje Simonka, nechajme sa prekvapiť," živí v sebe nádej mladý spevák. Dúfa, že sa k Sime jeho vyznanie dostane.

Možno by aj mal šancu, Sima je totiž po rozchode s hercom Jurajom Bačom sama. U poroty zato šancu nemal, Jaro Slávik stlačil X ešte počas vystúpenia. Romantickú dušu mladého muža ocenila jedine Marta Jandová a to na postup rozhodne nestačilo.

Súvisiace články

Najčítanejšie