Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jeden z najobľúbenejších moderátorov priznal zdravotné problémy!
Zdielať na

Jeden z najobľúbenejších moderátorov priznal zdravotné problémy!

Zdroj: Instagram/KSfans

Už takmer 15 rokov moderuje obľúbenú talkshow na verejnoprávnej stanici u našich západných susedov. Basgitarista, zabávač, textár, scenárista a posledné roky najmä moderátor, Karel Šíp, má 74 rokov, no zdá sa, že sa vôbec nešetrí.

Málokto vie, že charizmatický Karel Šíp je aj autorom jednej z najslávnejších piesní v priestore Česka a Slovenska - Holubí dům. Od hudby sa ale už dávnejšie presunul k televíznej tvorbe.

Karel Šíp je profesionál a keď je dohodnutý celý štáb a relácia sa musí nakrútiť, nechce byť tým, kto nakrúcanie zmarí. Ani keď ide o chorobu, píše portál ahanoline.cz.

Karel Šíp je skvelý humorista, čo dokazuje aj táto známa scénka:

Aktuálne prišiel na nakrúcanie relácie skutočne v biednom stave. Hoci pred kamerou sa snažil dostať zo seba maximum, bolo vidieť, že sa mu aj horšie rozpráva. Bojoval s horúčkou. "Mal som virózu. Ale bolo nutné diel nakrútiť. Potom som zaľahol," povedal pre magazín Aha!.

Predsa len sa ale k zdraviu postavil zodpovedne a zrušil dve vystúpenia s kolegom Náhlovským. Karel Šíp sa doteraz tešil až prekvapivo pevnému zdraviu, nečudo, že je už opatrnejší, aby sa nebodaj sezónna viróza nezvrhla na niečo vážnejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie