Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hviezdny pár žiari šťastím, narodilo sa im tretie dieťa! Ale KEDY vlastne?!
Zdielať na

Hviezdny pár žiari šťastím, narodilo sa im tretie dieťa! Ale KEDY vlastne?!

Archívna reportáž

Vzali sa v roku 2012 a odvtedy si bulvár nezgustol ani na jedinom ich partnerskom škandále. Podľa fotiek a statusov, ktoré zverejňujú na sociálnych sieťach, sa títo dvaja proste našli. A teraz svoju lásku korunovali už tretím dieťatkom.

Americkej herečke Blake Lively a jej manželovi, kanadskému hercovi Ryanovi Reynoldsovi, sa narodilo tretie dieťa. Podľa magazínu The Sun sa ale radostná udalosť stala už pred dvomi mesiacmi.

​Žiadne detaily, ako dátum narodenia bábätka či pohlavie, zatiaľ nie sú známe. Dvojica narodenie dieťatka ešte oficiálne neoznámila. O pôrode nie je zmienka ani na Instagrame ani jedného z manželov. Ryan naposledy pridal status s manželkou na jej 32. narodeniny, keď si z nej opäť vystrelil, ako si to obaja radi navzájom robia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday, @blakelively.

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds),

Štyridsaťdvaročný Reynolds a 31-ročná Lively vychovávajú štvorročnú dcéru James a dvojročnú Inez. Tehotenstvo s tretím potomkom oznámili v máji na premiére filmu Pokémon Detektív Pikachu. Na podujatí v New Yorku sa herečka ukázala už s výrazným tehotenským bruškom.

Blake Lively, vlastným menom Blake Ellender Brown, je známa predovšetkým ako Serena zo seriálu Gossip Girl. Ryan Rodney Reynolds hral napríklad vo filmoch X-Men Origins: Wolverine či Green Lantern, ale asi najviac u divákov zarezonoval ako Deadpool, za čo ho nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší mužský herecký výkon.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie