Jasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Ewu Farnu materstvo TAKTO poznačilo: Neviem, kde sa to vzalo, akoby som to nebola ja!
Zdielať na

Ewu Farnu materstvo TAKTO poznačilo: Neviem, kde sa to vzalo, akoby som to nebola ja!

Archívna reportáž

Speváčka Ewa Farna má len 26 rokov, no väčšinu života už strávila na pódiách. Je populárna v Česku, v Poľsku a fanúšikov má aj na Slovensku. V júli ich potešila radostnou správou, keď porodila synčeka.

Mama štvormesačného Artura si nedala pokoj s koncertovaním takmer do pôrodu a veľmi rýchlo sa vrátila k mikrofónom aj po narodení bábätka. Láska k hudbe ju neopustila, ale niečo sa predsa len zmenilo, písal portál Blesk.cz.

Manželka 30-ročného Martina Chobota, ktorý je zároveň ak gitaristom v Ewinej kapele, si materstvo užíva. Všetko zvláda s prehľadom. "Som rada, že som mladá mama. Možno aj preto to tak dobre zvládam, alebo si to aspoň myslím. Nie je to také strašné, ako sa to všade démonizuje. Možno preto sa toho tie mladé dievčatá boja," pochvaľuje si nový stav Ewa.

Takto hovorila Ewa o svojom manželovi v relácii TV JOJ Superkaraoke:

​V speváčkinom živote ale predsa len nastala jedna veľká zmena. "Už keď som bola na konci tretieho trimestra, tak dovtedy som nemala v živote doma tak upratané. Vždy som bola bordelár a teraz presne viem, kde čo mám, mám v tom nejaký prapodivný poriadok," hovorí o radikálnej zmene Ewa.

Aj Ewa smúti za Karlom Gottom:

"Vôbec neviem, kde sa to vo mne vzalo. Veci majú svoje miesto a hnevá ma, keď nemajú. Pripadá mi to teraz, akoby som to nebola ja," prekvapuje Ewa, ktorá sa ale na zmenu zjavne vôbec nesťažuje.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie