Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Dokonalá prvá spoločná FOTKA! Sajfova rodinka krásne pokope!
Zdielať na

Dokonalá prvá spoločná FOTKA! Sajfova rodinka krásne pokope!

Archívna reportáž

Malá Sára Cifrová má presne týždeň. Za tú dobu sa už v rodinke Sajfu a Veroniky utriaslo, kto má akú úlohu v novej situácii.

Najkrajšie obdobie svojho života zažívajú nepochybne Veronika a Matej Cifrovci. Svoje maličké bábätko si odviezli z pôrodnice domov a teraz sa začína ten skutočne rodinný život.

Malá Sára sa narodila 21. septembra v luxusnom bratislavskom pôrodnom sanatóriu. Kým tam ešte čo to novopečeným rodičom mohol pomôcť aj personál, doma sú už na všetko sami.

Donedávna bol u Cifrovcov najväčším miláčikom buldoček Molly:

Sajfa sa podelil so svetom krásnou prvou rodinnou fotkou a prezradil aj to, ako si doma rodičovské úlohy podelili. "Ja som hlavný prebaľovač a Veronika je hlavný láskač, ňuňač, pusinkovač, hladkač a, samozrejme, hlavný tankovač," opísal aktuálne nastavenie u "Sajfovcov".

Malé dievčatko ešte zrejme väčšinu dňa prespí, ako to býva pri bábätkách, ktoré sa len pomaličky dostávajú do života a spamätávajú sa z toho, že už nie sú u mamy v brušku. Zdravé, spokojné, voňavé bábo je pre každého rodiča najväčšou odmenou. "Tešíme sa zo života, lebo nám praje," vďačne napísal nadšený otecko Sajfa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie