Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jaro Slávik a jeho rastúci pupok! Pre toto PRIBERÁ!
Zdielať na

Jaro Slávik a jeho rastúci pupok! Pre toto PRIBERÁ!

Archívna reportáž

Jaro Slávik, obávaný kat v súťaži Česko Slovensko má talent, má síce už 45 rokov, no stále pôsobí ako mladík. Na imidži nestarnúceho fešáka si dával vždy záležať, no už ani číro na hlave neprekryje to, že Jaro začal trošku "tatkovatieť".

Vyšportovaná postava a tehličky na bruchu sú prípade Jara Slávika v tomto období už len sladkou spomienkou. Bohémsky prístup k životu si zjavne vyberá daň na jeho fyzičke, píše portál blesk.cz.

Kým zväčšujúce sa kúty na hlave dokáže vhodným účesom poľahky zamaskovať, bacuľatejšia tvár a rastúci pupček sa už skrývajú ťažšie.

Toto prezradil Jaro Slávik pred časom o cvičení:

​Ako sa priznal na krste kalendára Simony Krainovej, každé ráno sa presviedča, že začne opäť športovať, no počas dňa vôľa slabne a k večeru už zase "svieti chladničkou". Bonviván v ňom s pribúdajúcim vekom zjavne víťazí nad jeho vyšportovaným ja.

"Obdivujem Simonu Krainovú za to, akú má vôľu, a že svojimi fotkami ukázala, že aj po štyridsiatke to ide. Bohužiaľ, ja takú vôľu nemám. Každé ráno si hovorím - tak dnes! Ale nič... Chuť do jedla víťazí, k tomu večer dobré vínko a kilá idú hore," priznal Jaro bez mučenia farbu.

Dodal aj to, čo mu zaberá čas, ktorý by inak mohol venovať sebe a napríklad aj športovaniu. "Všetok čas mi zaberá vytváranie novej talentovej aplikácie, ktorá by sa mala každým dňom spustiť," povedal Jaro zatiaľ trochu záhadne. Snáď čoskoro prezradí, o čo vlastne pôjde a ako by mohla aplikácia pomôcť talentovaným ľuďom.

Súvisiace články

Najčítanejšie