Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Sajfa a jeho bábätko! Prekrásna FOTKA s drobčekom na hrudi!
Zdielať na

Sajfa a jeho bábätko! Prekrásna FOTKA s drobčekom na hrudi!

Archívna reportáž

Nič nie je krajšie, ako prvé dni s bábätkom, potvrdí to iste väčšina rodičov. Nemôžete sa vynadívať a uveriť, že to bábo je vašim dielom. Tieto prekrásne a neopakovateľné chvíle zažíva už pár dní aj Sajfa.

Obľúbený moderátor a jeho manželka Veronika zažívajú nepochybne jeden z najšťastnejších momentov svojich životov. S príchodom jesene vstúpil do ich sveta nový človek.

Dcérka Sára sa narodila v luxusnej bratislavskej súkromnej klinike, kde si navyše prominentný pár priplatil aj apartmán, spolu s výberom pôrodníka sa mohla suma vyšplhať až o 3000 eurám. Narodenie dcéry je ale udalosť, na ktorej by iste ani jeden z jej rodičov nechcel šetriť.

Sajfa sa zatiaľ javí byť nadšený a milujúci otec. Najnovšie pridal fotku so svojím bábätkom na hrudi. Kontakt koža na kožu, tzv. klokankovanie, je jednou z najužitočnejších praktík, aké môže rodič s bábätkom vykonať. Nič nie je lepšie a nedáva novorodencovi väčší počet istoty, ako dotyk s teplým telom milujúceho rodiča.

Úplne dokonalé to je s maminým ňadrom v ústach, takže tu otcovia ostávajú trochu pozadu. Zdá sa, že si to uvedomil aj Sajfa. "Ten moment, kedy by som fakt chcel mať prsia. Nie v ústach ale ako orgán... Nič sa ale, žiaľ, nedá robiť. Príroda to zariadila inak," povzdychol si s dávkou humoru moderátor.

Na niečo ale predsa len bude dcérke užitočný, ako prorokuje. "Zatiaľ som len tvoj budúci ochranca, budúci taxikár a budúci bankomat. Ale na to posledné si príliš nezvykaj," opäť zavtipkoval novopečený otec, ktorý si zatiaľ užíva každú minútu so svojím prvým dieťaťom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie