Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
JOJka opäť prišla k ľuďom! Záhorie zažilo šou ako remeň!
Zdielať na

JOJka opäť prišla k ľuďom! Záhorie zažilo šou ako remeň!

Tak ako každý rok, aj tento vyšla Jojka medzi svojich fanúšikov a divákov. V sobotu zavítali tváre televízie do Skalice.

Stretnúť skutočne pestrý výber JOJkárov mohli Záhoráci na Skalických dňoch. Okúsiť sa dalo napríklad atmosféru nakrúcania relácie Inkognito, či vyfotiť sa mohli návštevníci aj so svojimi obľúbenými hviezdami.

Kto neprišiel načas, mal smolu. Po voľných miestach sa len tak zaprášilo. A keď už nebolo kde sedieť, ľudia neváhali stáť kdekoľvek sa uvoľnilo pár centimetrov.

Každý bol zvedavý na špeciálny diel relácie Inkognito. "Toto bol po prvýkrát taký open air, ja som sa obával či prídu a prišli," skonštatoval spokojný moderátor relácie Vlado Voštinár.

Ešte rýchlo fotka či podpis obľúbeného zabávača a šup presun do fanzóny. V tej sa podpisovalo jedna radosť. "Úžasné, toľko ľudí som dávno nevidel, niekedy ani v Národnom divadle," neskrýval nadšenie herec Ľubomír Paulovič. Renáta Názlerová mala podobný názor: "Mňa to úprimne dojme k slzám, že tí ľudia sa postavia do rady, dajú si tú námahu".

Premiéru na akici JOJ v meste si odkrútila Lujza Garajová Schrameková: "Som tu prvýkrát a určite sa sem chcem vrátiť a zoberiem aj rodinu". Kým jedna časť hviezd rozdávala autogramy, tá ďalšia zatiaľ vystupovala na pódiu, prípadne sa práve dopravovala na miesto.

Najštýlovejší príchod mal Ján Mečiar, milovník oldmobilov. "To je oldsmobil Tornado, ročník 78, dnes už neexistujúca automobilka vyrábala takéto autá, vytiahne zhruba 12é kilometrov za hodinu," pochválil sa obľúbený moderátor.

Po autogramiáde čakalo Skaličanov ešte množstvo skvelých hudobných vystúpení.

Súvisiace články

Najčítanejšie