Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Adriana Sklenaříková šokuje! Vzdala by sa dieťaťa kvôli manželovi?!
Zdielať na

Adriana Sklenaříková šokuje! Vzdala by sa dieťaťa kvôli manželovi?!

Archívna reportáž

Niektoré ženy nemajú deti do vyššieho veku, lebo sa im nedarí otehotnieť, iné stále nenašli správneho partnera a niektoré otáľajú pre vlastné dôvody. Patrila medzi nich aj 48-ročná modelka Adriana Sklenaříková. Jej dôvod ale prekvapil.

Ani strach o kariéru, ani nedostatok peňazí, ani problémy s otehotnením neboli príčinou, prečo sa Adriana rozhodla pre materstvo až ako 46-ročná. Je za tým, paradoxne, láska, píše portál Blesk.

Adriana Sklenaříková sa dnes teší zo svojej ročnej dcérky Niny. Priznáva ale, že materstvo vôbec nebolo hlavnou témou jej života.

V roku 2011 sa Adriana rozviedla s futbalistom Christianom Karembeouom:

​O bábätku dokonca nechcela isté obdobie ani počuť. Dôvodom bol jej manžel, 50-ročný podnikateľ Aram Ohanian. Lepšie povedané - láska k nemu. "Mala som strach, že nám dieťa uberie z lásky, ktorú som dávala exkluzívne svojmu manželovi. Nebola som si istá, či niekoho dokážem milovať tak intenzívne," prezradila pre francúzsky magazín Télé-Loisirs Adriana.

S narodením dcérky sa ale všetko zmenilo. Jej príchod manželom len a len prospel. "Myslím, že nás to s Aramom ešte viac zblížilo. Vždy bola medzi nami dokonalá harmónia, takže teraz je aj medzi nami tromi," opisuje idylku krásna modelka.

Navyše, dcérka sa tak veľmi podala na otca, že už aj pohľad na ňu Adriane jej veľkú lásku pripomína. "Vždy som zastávala názor, že dieťa by malo byť symbolom lásky, ktorú cítim k svojmu manželovi. A Nina sa tak podobá na Arama, až mám pocit, že mám doma miniatúru svojho muža," uzavrela so smiechom Adriana šťastný príbeh jej rodiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie