Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ťažko chorého Karla Gotta prosí dcéra Dominika o TÚTO zásadnú vec!
Zdielať na

Ťažko chorého Karla Gotta prosí dcéra Dominika o TÚTO zásadnú vec!

Archívna reportáž

Boj s akútnou leukémiou je tvrdý a treba mať neustále navrch. Medicína je jedna vec, druhá vec je psychika, ale aj bežný režim dňa. Karel Gott má údajne problém so základnou vecou, z čoho má jeho najstaršia dcéra obavy.

Nech už je vzťah medzi Ivanou Gottovou a Karlovou dcérou Dominikou akýkoľvek, otec a dcéra k sebe majú blízko. Nečudo, že Dominika má obavy o jeho život, píše portál Blesk.cz.

Dominika v týchto ťažkých chvíľach nemôže prísť otca podporiť osobne, podstupuje totiž odvykaciu liečbu. Dlhodobo sa jej totiž nedarí zvíťaziť nad závislosťou na alkohole a liekoch.

​Liečba prebieha dobre, no úplne spokojná byť nemôže. "Darí sa mi dobre. Ale čo sa týka otca, mám obrovské obavy," zverila sa Blesku Dominika.

Prezradila aj to, že jej otec má problém so zásadnou vecou - nechutí mu jesť. "Otec musí jesť, aby mal energiu bojovať s chorobou, ale veľmi mu to nejde! Povedala som mu, nech to skúša, že všetko bude dobré. A najmä, aby myslel pozitívne," hovorí o svojich radách Karlovi jeho dcéra.

S Gottom sa naposledy videla v júli, keď prišla s manželom osláviť otcove jubileum. Sľúbila, že podstúpi odvykaciu liečbu, nepochybne Karla teší, že to aj realizuje. Ako Dominika dodáva, verí, že čoskoro sa s otcom opäť uvidí.

Súvisiace články

Najčítanejšie