Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jasminu len tri týždne po pôrode trápia kilá, prosila o radu! Tormová ju tipmi ODROVNALA!
Zdielať na

Jasminu len tri týždne po pôrode trápia kilá, prosila o radu! Tormová ju tipmi ODROVNALA!

Archívna reportáž

Doma má zdravého trojtýždňového chlapčeka, po boku milujúceho manžela, no zjavne nevníma všetko až tak dokonalo. Konkrétne - nedokonalá sa zdá byť Jasmina sama sebe.

Tehotenstvo je pre telo neuveriteľne náročný stav. Deväť mesiacov naplno pracuje pre to, aby vytvorilo a na svet priviedlo nového človeka. Tento zázračný proces si ale zväčša vyberie daň na vzhľade ženského tela.

V niektorých prípadoch kilá odídu ešte v pôrodnici, iné sa vrátia na pôvodnú váhu v priebehu pár týždňov a mnohé čaká dlhodobý boj s nejasným výsledkom. Náročnejšiu štartovaciu pozíciu majú tie, ktoré museli podstúpiť pôrod cisárskym rezom. Telo sa totiž po tomto zákroku zotavuje nie dni, ani týždne, ale celé mesiace.

Síce sú ako reklama na šťastie, no predsa niečo Jasminu trápi:

Lekári hovoria až o 6 mesiacoch, počas ktorých by sa mali ženy šetriť, minimálne tri mesiace by mala byť vylúčená akákoľvek športová aktivita. Jasmina by ale zjavne chcela mať svoju dokonalú postavu čo najskôr.

Zverejnila fotku s prosbou o rady, ako "sa dať dokopy po cisaráku". Z textu ale vyplýva, že jej nejde o samotné zotavenie, ale o zbavenie sa prebytočných kíl. "Chodím v kombinéze v lete. Zle je," napísala so smajlíkom.

"Viem, že je krátky čas od pôrodu, ale radšej chcem mať čím skôr všetky informácie a cenné rady od vás pokope," dovysvetlila radšej svoje pohnútky. Jediné, čo nepovažuje za cestu, je liposukcia.

Medzi radami sa objavila aj jedna od rovnako čerstvej mamičky, Kristíny Tormovej. Ako už u nej býva zvykom, bola poriadne ironická. Toto je jej rada, ako dosiahnuť po pôrode postavu snov: "Kojením, nespaním, 8 Mila rezov každú noc (dopredu odbaliť, nech v noci nešuchoceš), každý deň 4-hodinová prechádzka s kočíkom a kamoškou a ČAS." Kristína si tieto tipy získala stovky lajkov a okrem tej sladkosti sa s ňou dá v podstate úplne súhlasiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie