Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Meghan oslavuje narodeniny! Harry jej venoval verejne TAKÉTO vyznanie!
Zdielať na

Meghan oslavuje narodeniny! Harry jej venoval verejne TAKÉTO vyznanie!

Archívna reportáž

Meghan Markle, teda jej kráľovské veličenstvo vojvodkyňa zo Sussexu, v nedeľu oslávila 38. narodeniny. Hoci k nej Briti chovajú veľmi zmiešané pocity, predsa len na jej sviatok sociálne siete zaplnili gratulácie.

Druhé narodeniny oslávila ako členka kráľovskej rodiny, prvé ako matka. Nevedno, či bude aj veľká rodinná oslava, ale nakoľko nejde o jubileum, zrejme žiadny veľký žúr nebude. Napokon, v kráľovskej rodine sa také čosi ani nepestuje.

Meghan má aktuálne zodpovednú pracovnú úlohu a počína si vraj skvelo:

Slušnosť ale káže zagratulovať a tak sa aj následník trónu, princ William s manželkou Kate, nenechali zahanbiť a na oficiálnom Instagrame páru vojvodov z Cambridge pribudla gratulácia švagrinej. Ide o strohú vetu so želaním všetkého najlepšieho, ale na takú formálnu komunikáciu si už verejnosť pri tejto rodine zrejme zvykla.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! ?

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Úplne iné slová volil manžel Meghan, o štyri roky mladší princ Harry. "Všetko najlepšie mojej úžasnej manželke. Ďakujem Ti, že si sa ku mne pridala pri tomto úžasnom dobrodružstve," napísal s láskou Harry.

Meghan svoj najkrajší tohtoročný dar už dostala, 6. mája, keď sa jej narodil synček Archie. Významnou udalosťou je však aj možnosť byť jednorazovo šéfredaktorkou magazínu Vogue. "Jej" vydanie vyjde v septembri.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie