Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jasmina zverejnila šialené video! TAKTO sa pochválila prírastkom najlepšiemu kamarátovi!
Zdielať na

Jasmina zverejnila šialené video! TAKTO sa pochválila prírastkom najlepšiemu kamarátovi!

Archívna reportáž

Jasmina bola doma len pár hodín po tom, čo ju v utorok aj s malým Sanelom prepustili z pôrodnice, keď prišiel na návštevu jeden z jej najlepších kamarátov, vizážista a návrhár Milan Švingál. Šťastná mamička sa mu hneď pochválila prírastkom.

Jasminu humor neprešiel ani po tom, čo sa v piatok stala matkou malého Sanela. To je dobre, môže tak baviť aj svojich fanúšikov a šancu veru využila naplno.

Na svojom Instagrame zverejnila video, ako ju prišiel navštíviť jej veľmi dobrý kamarát Milan, s ktorým spolu pracujú aj na oblečení pre tehotné ženy. Prišiel s veľkou kyticou a bolo jasné, čo je účelom jeho návštevy.

Rytmus sa už môže rozprávať aj s vlastným dieťaťom:

​Iste, prišiel poblahoželať novopečenej mamičke a pozrieť sa na bábätko. Jasmina si ale nenechala ujsť príležitosť trochu si zo svojich fanúšikov vystreliť. "Konečne aj Milan prišiel pozrieť tú našu malú veľkú novinu," nahodila udicu vtipkárka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Konečne aj @milanwtf prišiel pozrieť tu našu malu veľkú novinu?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Kto ale čakal, že konečne uvidí bábätko v plnej kráse, bol na míle od pravdy. Jasmina a Milan zohrali vtipnú scénku. "Priznám sa, že mi ani nenapadlo, koľko roboty za tým je, ale výsledok stojí za to," hovorí dojatá Jasmína. Následne ale všetky očakávania zvedavcov zmarí a so slzami v očiach zahlási: "Tak, voilá, naše nové bazénové prekrytie"!

Treba uznať, že aj Milan zohral svoju úlohu výborne: "Ježiš, to je nádhera! Oplatilo sa počkať!" Ale to už sa väčšina divákov zrejme smiala, lebo takéto vyvrcholenie nečakal asi nikto. Bábätko ale Jasmina, podľa očakávania, neukázala.

Súvisiace články

Najčítanejšie