Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Už je to jasné! Princ Harry otvorene o druhom dieťati!
Zdielať na

Už je to jasné! Princ Harry otvorene o druhom dieťati!

Archívna reportáž

Ledva Meghan porodila a prešlo šestonedelie, už všetci sledujú, či jej náhodou opäť nerastie bruško. Keďže ale viditeľne pribrala, podarilo by sa jej prípadné očakávanie ukryť zrejme dlhšie, ako v prvom tehotenstve.

Či Meghan skutočne má chuť byť tehotná tak skoro po prvom pôrode, zatiaľ jasné nie je. Zdá sa ale, že je pomerne isté, koľkokrát ešte potešenie z novonarodeného bábätka zažije. Minimálne princ Harry v tom má jasno.

Britský princ plánuje mať s manželkou Meghan  najviac dve deti. Harry to prezradil v rozhovore pre chystané septembrové číslo britskej verzie magazínu Vogue. Dôvodom takého to rozhodnutia sú podľa Harryho obavy jeho aj Meghan o osud životného prostredia.

Takto sa Harry radoval začiatkom mája z novonarodeného syna:

​Rozhovor s Harrym do Vogue robila britská antropologička Jane Goodall, ktorá sa preslávila svojím životom medzi šimpanzmi v národnom parku v Tanzánii, kde sa prvýkrát vybrala ako 23-ročná v roku 1957. Celé septembrové číslo britského Vogue pritom edituje Harryho manželka, vojvodkyňa Meghan.

​​Harry sa Jane Goodall zveril s tým, že po narodení syna vidí veci už z inej perspektívy, aj tak však zotrváva pri svojom dávnejšom odhodlaní nemať veľa detí. "Vidím to teraz už bezosporu odlišne. Ale vždy som bol o tom presvedčený, dokonca predtým, ako som mal dieťa a predtým, ako som dúfal, že budem mať deti," povedal Harry. "Nie veľa detí," nahrala mu Jane Goodall, na čo Harry odvetil: "Dve, maximálne."

​Podľa Harryho je to, čo sa teraz deje so životným prostredím, a to, ako postupujú klimatické zmeny, "príšerné". "Už to zažívame. Sme žaby vo vode a tá sa už začína variť," varoval princ.

Zo stretnutia z Goodallovou vznikli aj takéto krásne fotky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Earlier this summer HRH The Duke of Sussex met with world renowned ethologist Dr. Jane Goodall for an intimate conversation on environment, activism, and the world as they see it. This special sit-down was requested by The Duchess of Sussex, who has long admired Dr. Goodall and wanted to feature her in the September issue of @BritishVogue, which HRH has guest edited. HRH and Dr. Goodall spoke candidly about many topics including the effects of unconscious bias, and the need for people to acknowledge that your upbringing and environment can cause you to be prejudiced without realising it. The Duke described that “[when] you start to peel away all the layers, all the taught behaviour, the learned behaviour, the experienced behaviour, you start to peel all that away - and at the end of the day, we’re all humans.” • Through @RootsandShoots the global youth service program @JaneGoodallInst founded in 1991, she has created and encouraged a global youth community to recognise the power of their individual strength – that each day you live, you can make a difference. Photos: ©️SussexRoyal / Chris Allerton #ForcesForChange

Príspevok, ktorý zdieľa The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal),

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa zosobášili 19. mája 2018 v Kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor. Tento rok 6. mája privítali na svete syna Archieho Harrisona.

Súvisiace články

Najčítanejšie