Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Toto je ten sexi akčný hrdina?! Veď ešte nie je taký starý!
Zdielať na

Toto je ten sexi akčný hrdina?! Veď ešte nie je taký starý!

Archívna reportáž

Nie je veľa hercov, ktorý zbožňujú rovnako ženy, ako aj muži. Tento medzi tých vyvolených patrí. Snáď každý chlapec chcel byť ako on, no azda aj každá žena by si nenechala ujsť flirtík.

Roky plynú a z akčných hrdinov sa stávajú akční seniori. Mnohí starnú do krásy, ako napríklad Sean Connery, Richard Gere či George Clooney. Zdá sa ale, že Bruce Willis do tejto vyvolenej skupinky nepatrí.

Úprimne, Bruce so svojou plešinou nevyzeral úplne mlado asi nikdy. Na druhej strane mu holá hlava veľmi svedčala. Na najnovších fotkách, ktoré zverejnila jeho najmladšia dcéra, 25-ročná nádejná herečka Tallulah, ale vyzerá pomerne vetcho.

​Bruce Willis má len 64 rokov, pri jeho majetku by sa dalo očakávať, že bude do vysokého veku v špičkovej forme. Na niektorých fotkách v boxerkách, na ktorých je s dcérou pri bazéne, však pôsobí ako starec.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

my favorite way to celebrate people’s birthdays is by asking them to take photos of me. #ScoutsStill28

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah (@buuski),

Zrejme to ale bude len zlým svetlom, lebo Bruce ešte rozhodne do starého železa nepatrí, už onedlho príde do kín jeho ďalší film. Žiadnu pomalú romantiku rozhodne čakať netreba. Bruce sa predstaví ako ostrieľaný detektív.

Tallulah je jedna z troch dcér, ktoré má Bruce so svojou bývalou manželkou Demi Moore. Najstaršia je 30-ročná Rumer, mladši Scout má 28 rokov. S druhou manželkou má Bruce ešte dve dcéry, majú 7 a 5 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie