Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prekročili všetky hranice! Susedia Harryho a Meghan dostali list a zúria!
Zdielať na

Prekročili všetky hranice! Susedia Harryho a Meghan dostali list a zúria!

Archívna reportáž

V susedstve sídla vojvodov zo Sussexu, teda Meghan a Harryho, by ste zrejme márne hľadali neprispôsobivých občanov. Napriek tomu dostali list s obsahom, ktorý je vyslovene urážlivý.

Ešte pred narodením Archieho sa stihli Harry a Meghan presťahovať z Londýna do Frogmore Cottage, aby si užívali úplné súkromie, ktoré v Londýne nemali. Zdá sa ale, že kamarátov si zo susedov nespravia, dôvod zverejnil portál thesun.co.uk.

Susedia dostali v uplynulých dňoch list, ktorý je zoznamom toho, čo môžu a čo nie. Napríklad sa s vznešeným párom nemajú dávať do reči, ale keď dôjde ku kontaktu, majú pekne pozdraviť. Nemajú hladkať ich psa, ani keď sa priblíži a rozhodne sa nemajú ponúkať, že ho vyvenčia. Nemajú chcieť vidieť bábätko Archieho, ani sa ponúkať, že ho postrážia. A rozhodne nemajú strkať listy do schránky patriacej Frogmore Cottage.

​"Nediktujú nám čo máme robiť ani v prítomnosti kráľovnej. Ona je veľmi šťastná, keď ju chcú ľudia pozdraviť," vyjadril sa jeden z dotknutých miestnych. "Bolo by to až vtipné, ak by to nebolo za hranicou," povedal druhý. "Všetci, ktorí tu bývajú, pracujú pre kráľovskú rodinu a vedia, ako sa správať s rešpektom," dodal tretí človek zo susedstva.

Napokon sa ale ukázalo, že nepodarený list nebol dielom Harryho a Meghan a nevznikol ani na ich objednávku. Ide o aktivitu skupinky zamestnancov, ktorí zjavne pristupujú k svojim chlebodarcom s prehnaným ochranárskym inštinktom.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie