Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Teraz to už Meghan s Harrym fakt prehnali! Minuli milióny a vedome konali nekalo!
Zdielať na

Teraz to už Meghan s Harrym fakt prehnali! Minuli milióny a vedome konali nekalo!

Archívna reportáž

Meghan je zrejme najkontroverznejšou postavou v britskej kráľovskej rodine. Buď ju ľudia milujú, alebo nenávidia. Niektorými svojimi krokmi ale tej druhej skupine skutočne naháňa vodu na mlyn.

Už len to, že sa presťahovali z Kennsingtonského paláca do sídla Frogmore Cottage páru vojvodov zo Sussexu veľa fanúšikov nezískalo. Mnohí to považovali za vrtoch, ktorý bude stáť veľa peňazí. Zrejme ešte netušili, že ešte viac, ako si mysleli.

Údajne boli za sťahovaním nezhody 37-ročnej Meghan s vojvodkyňou Kate. Kráľovná Alžbeta II. sa rozhodla byť veľkorysá a vnukovi s manželkou darovala Frogmore Cottage. Ktovie, či by sa tak rozhodla, keby vedela, že za luxusnú premenu sídla zaplatia daňoví poplatníci v prepočte tri milióny eur.

Len pred týždňom malého Archieho pokrstili:

To ale nie je to najhoršie. Na prestavbu rozľahlej záhrady nemali povolenie. Harry a Meghan si totiž až na poslednú chvíľu rozmysleli pôvodný projekt a prišli s niečím úplne iným. Zabudli to však vopred nechať schváliť aj úradne.

O zmenách informovali manželia dotknuté úrady až po ich realizácii. Za to im hrozí v lepšom prípade pokuta, v horšom príkaz, že treba všetko vrátiť do pôvodného stavu. Dokumenty, ktoré unikli, vraj dokazujú, že Harry s Meghan sa snažia získať povolenie spätne. Ľudia zúria, objem minutých peňazí na sídlo považujú za nehorázne, najmä v porovnaní s tým, akým škrtom čelia školy či nemocnice.

Súvisiace články

Najčítanejšie