Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Sajfa oslavuje 40! Prezradil pritom pohlavie očakávaného bábätka?!
Zdielať na

Sajfa oslavuje 40! Prezradil pritom pohlavie očakávaného bábätka?!

Archívna reportáž

Matej Cifra alias Sajfa oslávil 10. júla štyridsiate narodeniny. Jeden deň mu na oslavu ale zjavne nestačí, narodeninový má rovno celý týždeň. A pritom si trochu pustil aj jazyk na špacír.

V stredu to začalo oslavou v rádiu, kde Sajfa pracuje. Potom ale nezabudol na Instagrame každý deň pripomenúť, že je oslávenec a gratulácie potešia, ako to už s týmto vtipkárom býva.

Toto Sajfa prezradil pred časom o blížiacom sa pôrode:

Gratulácií mu prišlo skutočne neúrekom, pri takmer 300 tisíc followeroch to ani nie je veľkým prekvapením. Oslavy ale vyvrcholili žúrom v hoteli neďaleko Zlatých Pieskov. Vyparádený Sajfa to poňal skutočne pompézne a hostia prichádzali na oslavu po červenom koberci. Jeho manželka zažiarili v červených šatách.

Najväčší darček ale Sajfu tento rok ešte len čaká. S manželkou Veronikou Ostrihoňovou zatiaľ ale vytrvalo tajili aj termín pôrodu, aj pohlavie bábätka. Teraz si ale sadla pred kameru v Sajfovom vlogu a čosi prezradili.

Napríklad je už jasné, že termín pôrodu je takmer identický s termínom narodenia synčeka manželov Vrbovských, keďže Veronika už nastúpila na materskú dovolenku a tá sa začína šesť týždňov pred termínom pôrodu. Na tú tému aj "Sajfovci" vtipkovali, že ich dieťa bude chodiť do škôlky so Sanelom, dokonca Sajfa pohotovo vymyslel aj meno pre svojho potomka - Chanel.

Sajfa začal rýpať do Veroniky, či už neprezradia pohlavie ich potomka. Začalo to tým, že zauvažovali, či dajú dieťatku náušnice. Vzápätí ale Veronika podotkla, že na chlapcovi by mohli vyzerať čudne. Celý zvyšok rozhovoru už ale viedli tak, akoby to mal byť chlapec. Ako je však pri tomto páre zvykom, v snahe zaviesť divákov to zrejme bude napokon predsa len dievčatko. Ale to si môžu ešte pár týždňov len domýšľať.

Súvisiace články

Najčítanejšie