Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúca smrť miláčika dievčat! Mladý herec (†20) zomrel pri záchvate v posteli!
Zdielať na

Šokujúca smrť miláčika dievčat! Mladý herec (†20) zomrel pri záchvate v posteli!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Jeho kariéra sa začala už keď mal 9 rokov. Už vtedy si rozkošný pehavý chlapček získal srdcia svojich rovesníčok. Teraz ho mohla s jeho talentom čakať kariéra ako hrom. Žiaľ, či by sa tak stalo, sa už nikdy nedozvieme.

Pehavý Cameron Boyce si stihol za svoj krátky život zahrať v mnohých seriáloch, aj vo vyše desiatich filmoch, napríklad Oko dravca, či po boku Adama Sandlera v komédii Machri. Jeho nečakaná smrť šokovala celý svet.

Milióny fanúšikov od zverejnenia správy zapĺňajú Cameronov Instagram sústrastnými vyjadreniami. Nikto nechápe, ako mohol mladý človek tak náhle odísť. Navyše, keď je jeho smrť tak trochu zahalená aj tajomstvom, trúchliaca rodina sa o detaily deliť nechce, píše portál The Sun.

Trailer k filmu Oko dravca, kde Cameron ešte ako dieťa účinkoval:

"S hlbokým zármutkom a zlomeným srdcom oznamujeme, že nás Cameron dnes ráno opustil," uviedol hovorca rodiny. "Zomrel v spánku počas záchvatu, ktorý bol vyústením dlhodobých zdravotných problémov, na ktoré sa liečil," poodhalili pozadie tragédie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@i_d

Príspevok, ktorý zdieľa Cameron Boyce (@thecameronboyce),

Fanúšikov rozrušila fotka Camerona v posteli, ktorú zverejnil pred pár dňami, no nikomu z takmer 9 miliónov followerov ani nenapadlo, že to môže byť také vážne. "Svet stratil bezpochyby jedno zo svojich najžiarivejších svetiel, ale jeho duša bude žiť vo vľúdnosti a sústrasti všetkých, ktorí ho poznali," stojí vo vyhlásení rodiny, ktorá prosí o zachovanie súkromia v tejto ťažkej chvíli.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie