Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zbláznila sa?! Slávnej herečke radí pochybný guru, že nemá žiť s manželom
Zdielať na

Zbláznila sa?! Slávnej herečke radí pochybný guru, že nemá žiť s manželom

Archívna reportáž

Herečka je známa pomerne extrémnymi názormi. Už roky sa viac venuje poradenstvu v mnohých oblastiach, od výživy, cvičenia, kozmetiky, až po psychické naladenie. Nemožno sa ale čudovať, že ju niektorí označujú za "eko", "ezo", "bio" extrémistku.

Gwyneth Paltrow je v Hollywoode pojem. Nie je to ale len preto, že je držiteľkou Oscara, ale aj preto, že sa už zopár rokov venuje najmä zdravému životnému štýlu. Niektorí hovoria, že je tak "zdravý", až je možno aj trochu pochybný.

Pozrite si reportáž o druhej svadbe hollywoodskej hviezdy:

​Gwyneth, ktorá kedysi tvorila pár aj s Bradom Pittom, bola vydatá za speváka kapely Coldplay, Chrisa Martina. Majú spolu 15-ročnú dcéru a 13-ročného syna Mosesa.  V septembri minulého roku sa vydala opäť, za Brada Falchuka, ktorý má z predchádzajúceho manželstva tiež dve deti.

Gwyneth so svojimi deťmi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you to my two beauties for the best morning, and for my entire life. I love you both so much. I love all you mamas out there! Happy Mother’s Day!!

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow),

Pár sa javil byť úplne idylický, kým Gwyneth nezačala navštevovať poradcu v oblasti intímneho života. Ten jej dal zvláštnu radu. Vraj so svojím manželom nemá žiť pod jednou strechou. Do vzťahu to údajne prinesie "polaritu", teda príjemné napätie, ktoré udrží vášeň vo vzťahu.

Hoci nie sú svoji ani rok, už na základe tejto rady trávia spoločne len štyri noci v týždni, zvyšok času býva každý osve. "Všetci moji zadaní priatelia tvrdia, že to znie skvelo a nemali by sme na tom nič meniť," tvrdí Gwyneth v článku na portáli Daily Mail.

​Údajne je to aj v mene ich detí, ktorým chcú zachovať vlastný priestor bez prílišného narušenia novým partnerom. Zvláštne je, že počas medových týždňov sa k mladomanželom pridal aj Gwynethin bývalý Chris a jeho nová priateľka. "Zbožňujem ju, je to fantastická žena," povedala Gwyneth.

A stále má rada aj svojho bývalého, z ktorým udržiava dobrý vzťah kvôli deťom, dokonca má svoju izbu v jej dome. Snáď jej guru poradil o odlúčení od manžela dobre a aj tento vzťah sa neskončí rozvodom.

Súvisiace články

Najčítanejšie