Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nela Pocisková a Filip Tůma nevedia nájsť spoločnú reč? Otecko sa opäť predviedol
Zdielať na

Nela Pocisková a Filip Tůma nevedia nájsť spoločnú reč? Otecko sa opäť predviedol

Archívna reportáž

Nela Pocisková a Filip Tůma si súkromie strážia skutočne veľmi úzkostlivo. Fotky ich detí sú pomerne vzácne a isté je, že nikde neuvidíte odfotené priamo ich tváre.

V páre Pocisková - Tůma je rozhodne väčším extrovertom Filip. Žoviálny vtipkár by možno nemal až taký problém s fotkami detí, ak by Nela netrvala na tom, že ich jednoducho na sociálnych sieťach ukazovať nebudú.

Nela chce svojim dvom deťom, čerstvo trojročnému Hektorovi a ročnej Liane, dopriať možnosť rozhodnúť o zverejňovaní ich fotiek. Preto sa s Filipom dohodli, že ak dajú nejakú fotku von, nikdy nebude vidno tváre ich potomkov.

Pozrite si spomienku na narodenie dieťatka Nely a Filipa:

​A zatiaľ to aj dodržiavajú, hoci Filip práve zverejnil fotku, kde je Hektor pomerne dobre viditeľný, hoci len z profilu. Nela sa ale iste nenahnevala, lebo k fotke je láskyplný popis milujúceho otca: "Náš synček má dnes 3 roky... verím, že s ním udržím krok čo najdlhšie".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Náš synček má dnes 3 roky... verím že s ním udržím krok, čo najdlhšie. ❤️❤️❤️ #amoremio

Príspevok, ktorý zdieľa Filip Tůma (@filip_tumaa),

Napokon, aj Nela na svojom Facebooku pred necelým mesiacom zverejnila fotku celej rodiny. Hektor je na nej dokonca celkom nahý, ale, samozrejme, nie je vidno nič, čo by mohlo byť nevhodné. Naopak, na fotke je zachytená šťastná rodina na dovolenke pri mori.

Súvisiace články

Najčítanejšie