Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Meghan sa zjavila na verejnosti prvýkrát od pôrodu. Všetci si na nej všimli TOTO!
Zdielať na

Meghan sa zjavila na verejnosti prvýkrát od pôrodu. Všetci si na nej všimli TOTO!

Archívna reportáž

Chýbal už len týždeň do konca šestonedelia, no Meghan sa predsa len vybrala medzi ľudí. Päť týždňov si užívala synčeka Archieho ukrytá pred zrakmi verejnosti, oficiálna udalosť v spoločnosti kráľovnej ju už ale vytiahla z pohodlia domova.

Akoby mohla vojvodkyňa Meghan odmietnuť účasť na akcii, ktorá je spojená s narodeninami jej veličenstva, kráľovnej Alžbety II. Nechýbal žiadny významný člen rozvetvenej kráľovskej rodiny.

Pozrite si, ako sa svet dozvedel o narodení synčeka Archieho:

​Udalosť s názvom Trooping the Colour sa každoročne koná pri príležitosti oslavy narodenín kráľovnej Alžbety, hoci tá ich má v skutočnosti 21. apríla. Tento rok oslávila už úctyhodných 93 rokov. "Trooping the Colour bola v minulosti bola tradičnou prípravou na boj, už 250 rokov je ale aj pripomienkou narodenín aktuálneho panovníka," vysvetľujú na oficiálnom Instagrame vojvodkyne a vojvodu zo Sussexu.

Inak povedané, môžeme udalosť nazvať aj symbolickou vojenskou prehliadkou, v sobotu sa predviedlo 1400 pochodujúcich vojakov, 200 koní a 400 hudobníkov. Poriadny rachot iste narobilo 41 sálv na počesť oslávenkyne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Today The Duke and Duchess of Sussex joined The Queen and members of The Royal Family at the annual Trooping the Colour, to celebrate Her Majesty’s official birthday. Trooping the Colour orginated from traditional preparations for battle and has commemorated the birthday of the sovereign for more than 250 years. In the 18th century, guards from the royal palaces regularly assembled to “troop" colours or flags down the rank, so they could be seen and recognised by the soldiers. In 1748, it was announced this parade would also mark the Sovereign’s official birthday. Trooping the Colour is performed by regiments of the British and Commonwealth armies for The Queen’s birthday parade, allowing them to pay a personal tribute to Her Majesty. Today over 1400 parading soldiers, 200 horses and 400 musicians came together on Horse Guards Parade in London in a great display of military precision, horsemanship and fanfare. The parade concludes with a 41-gun salute fired by The King’s Troop, following which The Queen leads members of The Royal Family back to the balcony of Buckingham Palace to watch the Royal Air Force flypast display. Photos credit: PA

Príspevok, ktorý zdieľa The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal),

Meghan prišla v decentom tmavomodrom kostýme, no to nebolo ani zďaleka tak zaujímavé, ako jeden detail, ktorý si všimli azda všetci. Novopečená mamička doslova žiarila, šťastie sa jej dalo z tváre priam čítať.

"No nie je rozkošná? Moderná princezná," komentoval jeden z fanúšikov. "Rodičia Archieho vyzerajú úžasne, najmä Meghan žiari, materstvo jej pristane," napísal ďalší. "Je skvelé opäť vidieť Meghan," radovala sa iná komentujúca.

Ak aj niektorí badali v jej tvári únavu, pri takom malom bábätku je to normálne. Jednoznačne ale spokojnosť bola hlavnou emóciou, ktorá sa dala čítať z tváre oboch vznešených rodičov.

Súvisiace články

Najčítanejšie