Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Veľkolepá svadba v Monaku! Kniežacia rodina sa poriadne odviazala
Zdielať na

Veľkolepá svadba v Monaku! Kniežacia rodina sa poriadne odviazala

Archívna reportáž

Keď si hollywoodska herečka Grace Kelly vzala v roku 1956 za manžela monacké knieža Rainiera III., stal sa z tejto vznešenej rodiny fenomén. Odvtedy sú aj ich potomkovia skutočnými celebritami medzi európskymi rodinami s modrou krvou.

Sobotná svadba bola v Monaku veľkolepou oslavou lásky. Charlotte Casiraghi, 32-ročná dcéra monackej princeznej Caroline a už zosnulého talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho, sa vydala za filmového producenta Dimitriho Rassama.

Civilný obrad nasledovaný recepciou sa konal v sobotu v Monaku. Dvojica má spolu šesťmesačného syna Balthazara, obaja však majú aj potomkov z predošlých vzťahov.

Pozrite si spomienku na starú matku nevesty:

​Vnučka zosnulej filmovej legendy a monackej kňažnej Grace Kelly má päťročného syna Raphaëla s hercom Gadom Elmalehom, ktorý bol jej partnerom v rokoch 2011 až 2015. Rassam má zase sedemročnú dcéru s modelkou Mashou Novoselovou.

Takto sa hostia na svadbe zabávali:

Rodáčka z Monaka a 37-ročný producent, ktorý sa podieľal napríklad na filmoch Nikto odnikiaľ (2014) alebo Malý princ (2015), spolu začali randiť v decembri 2016. Zasnúbili sa v marci minulého roku počas rodinnej lyžovačky v Rakúsku.

Súvisiace články

Najčítanejšie